Podkast
Vikingpodden

Vikingpodden

Viking III

Supporter-podcast om verdens beste fotballag, Viking FK. Laget av over gjennomsnittet interesserte supportere Lars, Torjer og Aleksander - tre brødre som nesten er brødre. Vi diskuterer Vikings kamper, norsk fotball og noen drypp fra Viking-historien. Det é laget fra Stavanger - heia Viking!


<<<------>>>


Twitter/Instagram/Facebook: @vikingpodden.

Email: mail@vikingpodden.noHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Alle episoder

 • #163 - Gjester: Batty & Jensen ⭐️ Formasjoner og ambisjoner foran 2023-sesongen

  #163 - Gjester: Batty & Jensen ⭐️ Formasjoner og ambisjoner foran 2023-sesongen

  Bli med på en god times drøs med trenerne våre. Vi går i dybden på ulike formasjoner og taktikker og det ene med det andre. Batty & Jensen tegner og forklarer og kommer med sine tanker om formasjonsrot og vingling. Det blir en del snakk om dette, men selvfølgelig også en prat om hva vi kan forvente oss, hvilke styrker Viking har og hvem vi skal se opp for denne sesongen.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert i går
  67 min
 • #162 - Tidenes dårligste bytte? Formasjonsrot og forsvarskamp i Bodø

  #162 - Tidenes dårligste bytte? Formasjonsrot og forsvarskamp i Bodø

  Viking går på en smell i Bodø og ryker nok en gang ut av cupen på Aspmyra. Bodø er helt klart et bedre lag enn Viking, men var det feigt å gå for 5-3-2 og forsvare seg i 2x45? Hvorfor i all verden måtte Shayne gå av etter 60 minutter? Var det der vi tapte kampen? Aleksander og Lars synser i vei etter en kjip kamp i Bodø.


  Takk til Per-Inge Naustvik som gjorde oss oppmerksom på en korrupt lydfil. Problemet er nå fikset!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 18. mars
  61 min
 • #161 - To mål til oss. Null til RBK.

  #161 - To mål til oss. Null til RBK.

  Vi vinner årets første tellende kamp og er i kvartfinale i cupen 2022 (som fullføres i 2023).


  I en kampgjennomgang spilt inn litt for seint på natten går Lars og Aleks gjennom seieren over RBK i cupens fjerde runde.


  Hva får vi i de to spissene våre, D'Agostino og Salvesen? Hvem var best på børs i kampen? Og ristet noen i stolen til RBKs Santeri Väänänen på flyet fra Trondheim til Stavanger? Dette og mer får du svar på i Vikingpoddens episode 161.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 13. mars
  51 min
 • #160 - cupen rett rundt hjørnet. Er vi klar?

  #160 - cupen rett rundt hjørnet. Er vi klar?

  Knut Husdal blir med når Aleksander og Lars tar en fot i bakken for å vurdere situasjonen i Viking. 10 treningskamper spilt. Er Viking klar? Blir det trenerblod i løpet av våren eller har troppen kvaliteter nok til å kjempe der vi ønsker de skal være?

  Episode 160 byr ikke på noen svar på noen av disse spørsmålene, men du får i alle fall tre synseres tanker om situasjonen ptt.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 5. mars
  82 min
 • #159 - Gjest: Pål Fjelde⭐️

  #159 - Gjest: Pål Fjelde⭐️

  Pål Fjelde, assistenttrener både i Viking og på landslaget, er gjest i Vikingpoddens episode 159. Hvilken kvalitet er den største mangelvaren i dagens Vikinglag? Hvordan er veien fra å være fotballspiller til å bli analyseansvarlig i en toppklubb? Pål svarer på dette og mer til i episoden. Hør også om mannen fra Jørpeland sitt møte med Pep og tur til Benfica.


  Pål Fjelde deler i episoden også sine tanker om favorittpizzaen, og gjør noen spede forsøk på diktanalyse.


  Takk for at du hører på Vikingpodden. Ekstra takk til alle som bidrar med spørsmål og innspill.


  Hører du ofte på Vikingpodden? Vi har en del utgifter knyttet til podcasten. Støtt oss gjerne på Vipps: 765728. Takk for alle bidrag.


  Heia Viking!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 25. januar
  82 min
 • #158 - Gjest: Tommy Nærland⭐

  #158 - Gjest: Tommy Nærland⭐

  Tommy Nærland takker av etter 11 år som capo. I denne episoden får du mulighet til å bli bedre kjent med Tommy, høre hans beste minner fra de siste 11 årene og hvilke utfordringer og gleder det har gitt ham.


  Du får selvfølgelig også svar på hva en capo er og et lite innblikk i livet som syngende supporter.


  Takk for at du hører på Vikingpodden og takk til alle som bidrar med spørsmål og støtter oss gjennom Vipps.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 21. januar
  83 min
 • #157 - Gjest: Gunnar Aase ⭐

  #157 - Gjest: Gunnar Aase ⭐

  En av tidenes mest populære Viking-spillere gjester Vikingpodden. En gjest vi lenge har ønsket oss, og en av Aleksanders store helter. Mannen med 13. flest kamper for Viking forteller om karrieren i mørkeblå drakt. 11 år og over 300 kamper, ett seriemesterskap og én tapt cupfinale. Mannen som herjet langs sittetribunen på Stavanger stadion, men bleknet ofte foran store stå. Mannen som fikk kvinner (og menn?) til å bli mo i knærne med sine solbrune legger og sorte manke. Mannen som måtte forlate Viking på en kjip måte etter lang og tro tjeneste.


  Alt dette og mere til snakker vi om i episode 157 av Vikingpodden. I tillegg finner vi ut om Gunnar Aase har takket nei til Barcelona og om han faktisk var lat. Og hva tenker han selv om ulike stempler han har fått av fansen?


  Takk for at du hører på Vikingpodden. Ekstra takk til alle som bidrar med spørsmål og innspill.


  Hører du ofte på Vikingpodden? Vi har en del utgifter knyttet til podcasten. Støtt oss gjerne på Vipps: 765728. Takk for alle bidrag.


  Heia Viking!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 16. januar
  83 min
 • #156 - Vi er i gang igjen!

  #156 - Vi er i gang igjen!

  Aleksander og Lars har med seg Daniel Ulloa for å ta en prat om tingenes tilstand og utsikten for 2023. Hvordan lader Viking opp til 2023-sesongen? Hva skjer med Viking+? Får vi inn en spiss, og i så fall hvem? Må Nevland ta sin hatt og gå? Og hvem mener Kristoffer Løkberg det er verdt å se opp for i 2023? Alt dette får du et slags svar på i årets første episode av Vikingpodden.

  Takk til lyttere, Kristoffer Løkberg og Daniel Ulloa.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 10. januar
  90 min
 • #154 - del 2: Kåringer og framtidsutsikter med Øyvind Jacobsen

  #154 - del 2: Kåringer og framtidsutsikter med Øyvind Jacobsen

  Øyvind Jacobsen, Aleksander og Lars kårer det ene og det andre. Vi tar også diskusjonen om hvordan Viking skal komme seg tilbake til toppen av norsk fotball i 2023 (om det er mulig).


  Takk for at du har hørt på Vikingpodden i 2022. Vi gleder oss til et nytt år med mange blå festdager!


  Hører du ofte på Vikingpodden? Vi har en del utgifter knyttet til podcasten. Støtt oss gjerne på Vipps: 765728. Takk for alle bidrag.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 30. desember 2022
  75 min
 • #154 - del 1: 2022 oppsummert med Øyvind Jacobsen

  #154 - del 1: 2022 oppsummert med Øyvind Jacobsen

  Øyvind Jacobsen gjester oss for å oppsummere året som har gått. I del 1 går vi gjennom det vi mener er de viktigste tingene som har skjedd i 2022. Blant annet deler Aleksander sine tanker om lønningene i Viking, Øyvind Jacobsen om eierstrukturen og Lars om overgangsplanlegging.

  Vi beklager støy på linjene i det 58. minutt. Det går heldigvis over etter minuttet.


  Del 1 av 2.


  Hører du ofte på Vikingpodden? Vi har en del utgifter knyttet til podcasten. Støtt oss gjerne på Vipps: 765728. Takk for alle bidrag.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 29. desember 2022
  77 min