Podkast
Metallista

Metallista

Podplay
I Metallista skal det skravles og jazzes om Metallica og andre band med fans, ildsjeler og kjentfolk. Og alle skal legge frem sine favoritter og mindre prefererte låter, album og lignende i SELVE Metallista. Enkelt og greit!

Alle episoder

 • #70 - Christopher Ekerholt Marchand

  #70 - Christopher Ekerholt Marchand

  Gitarslynger og splitthopplegende Christopher Marchand svinger innom for å bable om rock, dans, The Carburators og Eric må innrømme å ha slengt mye dritt om hans tidligere band Shot At Dawn.
  Publisert 31. januar
  49 min
 • #69 - Mariann Thomassen

  #69 - Mariann Thomassen

  Det blir herlig babbel i ukas episode «Metallista»! Vokalist, DJ-dronning og Eric sin spirit animal når det kommer til mote, Mariann Thomassen svinger innom!
  Publisert 24. januar
  73 min
 • #68 - Frithjof Jacobsen

  #68 - Frithjof Jacobsen

  Norsk rocks Hannah Montana svinger innom denne uka. Politisk redaktør i Dagens Næringsliv og vokalist i Gluecifer: Frithjof Jacobsen.
  Publisert 17. januar
  64 min
 • #67 - Christian Wibe

  #67 - Christian Wibe

  I ukas episode av Metallista får Eric besøk av Christian Wibe. Wibe er filmkomponist, produsent og spilte blant annet gitar i Animal Alpha. Han er ikke noen klisterhjerne på navn, men det er facinerende å få et innblikk i filmmusikkens verden av en så hyggelig fyr!
  Publisert 10. januar
  67 min
 • #66 - Per Horn Hustad

  #66 - Per Horn Hustad

  Du kjenner Per kanskje som programleder i "Alex Rosén Reiser Til Mars" eller han som deler ut fredagspotter på Radio Rock i hytt og gevær. Så her er kakla god!
  Publisert 3. januar
  66 min
 • #65 - Christer Falck

  #65 - Christer Falck

  Sesongens siste episode og inngangen til julen feires med platebaron og ringrev Christer Falck. Ikke den tyngste episoden på Metallica-fronten, men praten er god og vi sneier innom Kyuss, Tool og Neurosis ihvertfall. God jul a folkens!
  Publisert 20. desember 2022
  95 min
 • #64 - Henrik Manfredo

  #64 - Henrik Manfredo

  Henrik Manfredo er forfatteren bak boka "Halve livet bak baren", barsjef og en ildsjel for norsk undergrunn som heldigvis har kommet seg godt ut av en tøff periode med mildt sagt skrantende helse. Det jazzes om barliv, musikk og selvsagt Metallica!
  Publisert 13. desember 2022
  58 min
 • #63 - Fridtjof Nilsen

  #63 - Fridtjof Nilsen

  Programleder og gitarist fra Stum Rektum (og Span, Dog Almighty), Fridtjof Nilsen svinger innom Metallista denne uka for jazzing om livet og selvsagt litt Metallica!
  Publisert 6. desember 2022
  64 min
 • 62 - "Lux Æterna" Spesial (Torkil Torsvik/Jørn Kaarstad)

  62 - "Lux Æterna" Spesial (Torkil Torsvik/Jørn Kaarstad)

  Metallica har sluppet ny låt og annonsert nytt album! Eric har tilkalt Radio Rock sine musikklangere Torkil og Jørn til å bable om nyhetene fra Metallica-leiren!
  Publisert 29. november 2022
  26 min
 • #61 - Rolf Eirik Åse

  #61 - Rolf Eirik Åse

  Rolf Eirik Åse er gitarist i Norges fremste band for kramgode julekort og god punkestemning, nemlig Laarhöne. Vi jazzer om punk, å være tynn og liten og selvsagt Metallica!
  Publisert 22. november 2022
  46 min