Teknologi og mennesker
#109: Hva har Ski-VM, sjakk og Formel 1 til felles?

#109: Hva har Ski-VM, sjakk og Formel 1 til felles?

Publisert 8. november 2022
34 min

26. februar 2025 kl. 20.25 starter ski-VM i Trondheim. Dette skal bli det mest bærekraftige idrettsarrangementet noensinne, og en opplevelse som gir publikum gåsehud. Hvordan skal de få til det ved hjelp av teknologi?


Konkurransen om folks tid, oppmerksomhet og penger er beinhard. Vinnerne er de som evner å skape fantastiske opplevelser, både fysisk og digitalt. Formel 1 og sjakksporten har vært sykt flinke til å bruke teknologi og data for å skape opplevelser. Hva kan Ski-VM lære av hva de har gjort? 


I tillegg skal VM bidra til å øke interessen for skisporten slik at dette ikke blir bare en norsk sport, men kan engasjere publikum over hele kloden. Hva skal til for å lykkes med dette? 


Ukens gjester er Kristin Mürer Stemland, konstituert VM-sjef, og Ivar Gjervan, rådgiver i Atea Norge. Programleder er Christian Brosstad, Atea Norge. 


Dette er et LIVE-opptak fra Atea Community i Trondheim 1. november 2022 med nærmere 600 publikummere i salen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.