Podkast
Drømmefanger

Drømmefanger

APRIIL
I podkasten Drømmefanger møter du spennende gjester til en uformell samtale om lidenskaper, drømmer og livet. Hva drømte gjestene om som barn, hvilke drømmer har de gått for og hvilke frykter har utfordret dem på veien? I podkasten får du høre sterke historier, inspirerende veivalg og motivasjon du kan ta med deg videre på din egen reise. Samtalene er ledet av Susann Hellesnes som står for idé og konsept. Podkasten er produsert av Apriil. 

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Alle episoder

 • Ep. #61 - Eivind Rath Ilebekk & Rolv Lyssand Bjørø - Slik kom de tett på Kamelen og Uredd-casten

  Ep. #61 - Eivind Rath Ilebekk & Rolv Lyssand Bjørø - Slik kom de tett på Kamelen og Uredd-casten

  Nysgjerrig på hvordan øyeblikkene du ser på TV har blitt til? Rolv har regissert og klippet kinofilmen om Kamelen. Hvordan fikk han tilgang til å kunne filme alt fra våpenhandel til den avgjørende konfrontasjons-scenen i Botswana? Eivind har foto og regi på dokuserien Uredd, hvor han følger seks unge mennesker på deres vei mot et mål som betyr alt for dem. Hva er hans metoder for å sikre seg de viktigste scenene? Og hvordan kan en arbeidsdag alene på opptak se ut? I dagens episode snakker vi om tilgang, roller og livet bak kamera.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 23. januar
  56 min
 • Ep. #60. Jon Jon Towles & Pia Giil Liisberg - on following your dreams, boosting confidence and what to tell the naysayers

  Ep. #60. Jon Jon Towles & Pia Giil Liisberg - on following your dreams, boosting confidence and what to tell the naysayers

  Sammen driver de en familie og er involverte i flere prosjekter innenfor mote, kunst, mat og tech. Med Jons amerikanske selvtillit og Pias empati komplimenterer og støtter de hverandre i alt de gjør. I denne episoden får vi høre hvordan de ønsker å påvirke miljøet rundt seg, bidra til å bringe nye ting til Bergen, frivillig arbeid,  og hvordan de har bygget selvtilliten de har i dag. I tillegg får vi høre om NFT-prosjekter, Timeless Entertainment, Seamoss og den svære sneakerssamlingen!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 23. august 2022
  80 min
 • Ep. #59 - Hana Colakovic & Michelle Sæther - Tech-jenter som utfordrer bransjen

  Ep. #59 - Hana Colakovic & Michelle Sæther - Tech-jenter som utfordrer bransjen

  Hvordan er det å gå rett fra skolebenken til å drive eget firma sammen med en god venninne? Er det et samarbeids-halleluja med grønne tall på bunnlinjen, eller er det et utakknemlig slit med lange netter på kontoret? Kanskje ingen av delene. Hana og Michelle har satset alt og gått for grunderdrømmen. Det resulterte i Link Utvikling - en prisvinnende utviklerbedrift som tilbyr tjenester innenfor app-utvikling, webløsninger og design.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 27. juni 2022
  57 min
 • Ep. #58 - Thorstein Selvik & Jørgen Christophersen Knudsen - Hvordan lykkes som gründer?

  Ep. #58 - Thorstein Selvik & Jørgen Christophersen Knudsen - Hvordan lykkes som gründer?

  Er det mest flaks, eller finnes det konkrete steg man kan ta for å lykkes med egne selskap og prosjekter? Det svarer investor og gründer Thorstein Selvik og hans kompanjong Jørgen Knudsen på i denne episoden av Drømmefanger. I tillegg får programleder Susann verdifulle tips av ekspertene om hvordan hun kan lykkes med sin gründer-drøm. 

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 12. juni 2022
  52 min
 • Ep. #57 - Janne Blindheim - Om Kygo-styling for Vogue, pingviner i fryseren, motebildet og favorittprodukter

  Ep. #57 - Janne Blindheim - Om Kygo-styling for Vogue, pingviner i fryseren, motebildet og favorittprodukter

  Janne er blant TV2s mest erfarne stylister og makeupartister, og har sminket de fleste fjes man kan se på skjermen i beste sendetid. Nylig fikk hun det ærefulle oppdraget å gjøre stylingen til en åtte siders lang reportasje for skandinaviske Vogue. I denne episoden lærer vi mer om hvordan hun havnet inn i denne jobben hun kaller en drømmejobb, og ikke minst, hvordan hun utfører den. Hun avslører også sine favorittprodukter, hvordan man må ta grep når man har pushet seg for langt og mye annet snop.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 11. april 2022
  63 min
 • Ep. #56 - Liam Østvik - “I Bergen er det mange som står klare til å hjelpe deg”

  Ep. #56 - Liam Østvik - “I Bergen er det mange som står klare til å hjelpe deg”

  Han driver klesmerket Ergo, hiphop-festivalen Halvøyen på Nordnes, jobber på Kulturhuset og er PR-leder i årets Amalie Skram-revy.

  I denne episoden forteller Liam om sin kreative drivkraft, om hvordan det har vært å være ungdom midt i en pandemi og hvordan klesmerket Ergo ble til. Liam mener Bergen by er det rette stedet å drømme fordi det er mange som står klare til å hjelpe deg hvis du ønsker å gjøre noe. I episoden utdyper han hvem som har hjulpet han på veien, og hvordan han har fått til å skape sitt helt eget univers med kreativitet fra morgen til langt på natt, i tillegg til hva vi kan vente oss av revyen på Amalie Skram i år.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 13. mars 2022
  52 min
 • Ep. #55 - Magni Elsheim - En jobb med mening og lidenskapen for juss

  Ep. #55 - Magni Elsheim - En jobb med mening og lidenskapen for juss

  Magni Elsheim var en flittig student, men ikke noen stor drømmer. Det var likevel ting i personligheten allerede som barn som kunne gi en pekepinn på hva hun skulle videre. I dag er hun øverste leder i landets nest største lagmannsrett (førstelagmann i Gulating lagmannsrett). I jobben sin tar hun viktige beslutninger som får store konsekvenser både for enkeltpersoner og samfunnet ellers. Hva føler hun om å bære dette ansvaret? Er dette en rolle man kan skru av når man går hjem fra jobb? Og ikke minst, har karrieren gått like knirkefritt som det kan virke som etter å ha skaffet seg en veldig variert arbeidserfaring, både som advokat, konsernadvokat, dommerfullmektig og nå leder i Gulating?

  Vi spør og graver i både hvordan Magni er, og har vært, som person og hva som har ledet opp til der hun er i dag.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 27. februar 2022
  41 min
 • Ep. #54 - Håkon Opdal - Med nye mål for øyet

  Ep. #54 - Håkon Opdal - Med nye mål for øyet

  I fjor kom beskjeden om at Håkon Opdal legger opp som keeper etter 2021-sesongen. Hva skal han gjøre nå etter et helt liv i fotballen? Og hvordan ser han tilbake på alle de sportslige oppturene og nedturene? I tillegg forteller han om sine andre lidenskaper fluefiske og litteratur, og om han er like rolig og behersket som noen tror.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 30. januar 2022
  50 min
 • Ep. #53 - Kari og Rebekka Lossius - om det brennende engasjementet for personer med rusutfordringer

  Ep. #53 - Kari og Rebekka Lossius - om det brennende engasjementet for personer med rusutfordringer

  Kari Lossius er profilert psykologspesialist som har arbeidet på rusfeltet i over 30 år. Datteren Rebekka har fulgt i mammas fotspor og har allerede utmerket seg som psykolog på rusfeltet, blant annet som styreleder for Foreningen Tryggere Ruspolitikk Vestland. Hvorfor har mor og datter så mange likhetstrekk? Og tar Kari terapeutrollen med hjem til middagsbordet? Når har de kjent følelsen av å ikke passe inn, og når passer alt perfekt? Hør episoden og få et dypere innblikk i denne utradisjonelle, men utrolig morsomme familiedynamikken.

  https://www.mainstream.as/drommefanger


  Følg Drømmefanger på Facebook: https://www.facebook.com/Drommefanger/

  Følg Mainstream på Facebook: https://www.facebook.com/mainstream.as/  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 17. oktober 2021
  52 min
 • Ep. #52. Adam Bjerck - Om mateventyret, kunst og når motgang fører til medgang

  Ep. #52. Adam Bjerck - Om mateventyret, kunst og når motgang fører til medgang

  Han står bak konsepter som Adams Matkasse, Flamme Burger og restauranten Bjerck. Men visste du at Adam også har en kunster i seg, og at han nylig holdt utstilling på Kunsthuset Wendelboe? Det kan virke som alt han tar i blir suksess, men noen ganger går ikke alt som det skal, og i følge Adam er det gjerne døren til en ny mulighet.

  https://www.mainstream.as/drommefanger


  Følg Drømmefanger på Facebook: https://www.facebook.com/Drommefanger/

  Følg Mainstream på Facebook: https://www.facebook.com/mainstream.as/  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 19. september 2021
  34 min