Podkast
Kjærlighetsmønster

Kjærlighetsmønster

Kjærlighetsmønster

Podcast med Irene Hessling og Anniken Lien Mathiesen


Podcasten Kjærlighetsmønster hjelper deg med å skape akkurat det kjærlighetsforholdet du ønsker deg. Kjærlighetscoach Anniken Lien Mathiesen, Bjørg Thorallsdottir og Irene Hessling ønsker for deg at du skal åpne hjertet ditt å si ja til deg selv så du kan oppnå et sunt og godt kjærlighetsforhold. I denne podcasten får du teknikker og verktøy som vil gi deg en bedre relasjon både til deg selv og de rundt deg

For annonsering kontakt: mathiesenanniken@gmail.com

Produsent: Awa Sarr

Alle episoder

 • 137. Ta vare på deg selv - bruk erfaringen din!

  137. Ta vare på deg selv - bruk erfaringen din!

  Vi kan ha mange vonde erfaringer i kjærlighet, og likevel følger vi det samme mønsteret om og om igjen. Det er fordi vi ikke har en bevisst kontakt med oss selv og erfaringene våre. Vi har ikke sunne grenser som sier: «Nei takk, dette har jeg opplevd før, dette vil jeg ikke en gang til.» I stedet håper vi at denne gangen skal det ikke gjøre vondt. Det er både dumt og ulogisk, for vi har jo allerede den erfaringen. La oss utforske dette sammen - lytt og få råd hvordan du kan ta bedre vare på deg selv i dine kjærlighetsforhold, og hvordan din egen bevissthet og erfaringer kan hjelpe deg å skape de gode relasjonene du ønsker deg.

  Publisert 23. mars
  16 min
 • 136. Hvordan redde et forhold, eller få det til å fungere bedre!

  136. Hvordan redde et forhold, eller få det til å fungere bedre!

  Livet ditt formes av de valgene du tar, av hva du sier ja til, og hva du sier nei til. Mange forhold kunne vært reddet eller fungert mye bedre hvis vi hadde vært flinkere til å sette sunne grenser. Grenser er knyttet til vår egenverdi. I bunn og grunn handler grensesetting om å vite hva som er greit for oss, og hva som ikke er det. Det er de rammene du setter for hva du vil gjøre og ikke gjøre, akseptere og ikke akseptere. Er du klar for å skape en sunn og god relasjon både inni og utenfor deg? Så lytt og få gode råd her nå i denne episoden.
  Publisert 16. mars
  19 min
 • 135. Sier du ifra hva du egentlig mener, eller er du redd for å bli avvist hvis du gjør det?

  135. Sier du ifra hva du egentlig mener, eller er du redd for å bli avvist hvis du gjør det?

  Lytt til denne ukens podcast og bli inspirert til å huske på at de som er rundt oss er så heldige at de får være i livet vårt og vi trenger ikke forsøke å være fornøyd med noe vi slett ikke er fornøyd med. Vi har rett til å leve et liv som gjør oss lykkelige, og som får oss til å skinne! Vi har rett og må selv ta ansvar for å si ifra det som er viktig for oss ❤️ Da er vi med på å skape det kjærlighetsforholdet vi ønsker oss bygget på gjensidig omtanke og respekt.
  Publisert 9. mars
  16 min
 • 134. Din oppgave er ikke å finne kjærligheten!

  134. Din oppgave er ikke å finne kjærligheten!

  Lytt og bli inspirert til å støtte deg selv, istedenfor å sabotere deg selv slik at du kan skape det kjærlighetslivet du ønsker deg Vi gjør også en bevisstgjørende øvelse.Ved å gjøre denne øvelsen vil du bli bevisst hvilken fremtidsdrøm du har om kjærlighet. Du vil finne ut hva du må gjøre for å nå den, og hvilke mønstre, tanker eller væremåter du ikke har bruk for lenger, og som står i veien for visjonen din.

  Publisert 2. mars
  16 min
 • 133. Vis dem ditt ekte jeg

  133. Vis dem ditt ekte jeg

  Hvis du har mot til å si nei til noe du ikke vil ha, gir du deg selv muligheten til å få det du vil ha.

   Lytt og bli inspirerer til å lage deg et tydelig mål for det kjærlighetslivet du ønsker deg. Et mål som får deg til å skinne, og som føles godt i kroppen. Verdiene dine er ledestjernen din, som skal hjelpe deg på rett vei. Husk at det er du som tar valgene i livet ditt. Du fortjener ekte kjærlighet, men for å oppleve det så er det viktig å lære deg å være tro mot deg selv!
  Publisert 23. februar
  19 min
 • 132. Hvilke verdier gjør at jeg har det godt i kjærlighet og nære relasjone

  132. Hvilke verdier gjør at jeg har det godt i kjærlighet og nære relasjone

  Vi ønsker så inderlig å bli elsket for den vi er, men hvis jeg ikke viser meg selv kjærlighet, er det vanskelig å få det fra en annen. I denne episoden går vi igjennom hvor viktig det er å begynne å vise seg selv kjærlighet og si at jeg er glad i meg selv, uansett om andre ikke elsker meg, uansett om noen sier noe stygt til meg, uansett om andre ikke velger meg, uansett om partneren min ikke ser meg slik jeg ønsker, uansett om andre ikke liker det jeg velger å stå for. For det gjør nemlig en god, kjærlig omsorgsperson. Lytt og bli inspirert til å være denne gode omsorgspersonen for deg selv, følge dine innerste verdier og vise deg selv ubetinget kjærlighet.
  Publisert 16. februar
  17 min
 • 131. Skal jeg bli i forholdet, eller skal jeg gå for å leve i tråd med kjerneverdiene mine?

  131. Skal jeg bli i forholdet, eller skal jeg gå for å leve i tråd med kjerneverdiene mine?

  Hvilke verdier som er viktige for oss, viser vi ikke i ord, men i handling, og i de valgene vi ender opp med å ta. Mange er ikke bevisst verdiene sine, og det vi sier er viktig for oss, er ikke alltid det vi handler etter. Lytt og finn ut av hva dine kjerneverdier er, så du kan begynne å ta de beste valgene for deg i kjærligheten.

  Publisert 9. februar
  17 min
 • 130.Hva er det som hindrer deg i å skape det kjærlighetsforholdet du vil ha?

  130.Hva er det som hindrer deg i å skape det kjærlighetsforholdet du vil ha?

  I dag diskuterer vi: Hva er det som hindrer deg i å være deg selv fullt og helt? Er du overbevist om at du er nødt til å oppgi friheten din? Er du overbevist om at menn ikke er interessert i en viss type kvinner? Er du overbevist om at du er for gammel, ung, stor, lav, krevende, klengete eller følsom? Hvilke overbevisninger er det som forteller deg at du ikke kan få det kjærlighetsforholdet du lengter etter?


  Publisert 3. februar
  16 min
 • 129.Du er ikke perfekt, men du er bra nok!

  129.Du er ikke perfekt, men du er bra nok!

  Ingen av oss er perfekte men for å skape det kjærlighetsforholdet vi ønsker oss må vi innse at: "jeg er ikke perfekt men jeg er mer enn bra nok"
  Husk at du fortjener å bli esket for den du er - også av deg selv!
  Publisert 27. januar
  19 min
 • 128. Vær raus med deg selv!

  128. Vær raus med deg selv!

  Hvis vi ikke viser raust og tydelig hvem vi er, eller er ærlige om hva vi er ute etter, har vi heller ingen mulighet til å motta det vi trenger og ønsker oss

   Lytt til denne episoden og bli inspirert til å la et sunt selvbilde være målet ditt!

  Publisert 19. januar
  15 min