Podkast
TV 2 B-Laget

TV 2 B-Laget

TV 2 og Moderne Media
En podkast om fotball og livet. For annonsering: olemartin.wolner@tv2.no og mari.haugli@tv2.no

Alle episoder

 • Livbåtene er her

  Livbåtene er her

  Vi er så godt som i EM. Slik fungerer faktisk Nations League. Rangering av hodemist. Tidenes nyhetsanker. Påskeegg. Muffins-fag. Ukas mann.
  Publisert i dag
  59 min
 • Pappa Haaland

  Pappa Haaland

  Alfie Haaland forteller om skaden til Erling Braut Haaland, dramatikken denne uka, øyeblikket (midt på natten) da han forsto at sønnen ble en en superstjerne.
  Publisert fredag
  23 min
 • B-landslaget og Ståle Sol

  B-landslaget og Ståle Sol

  Vi treffer Ståle Solbakken i solskinn på Marbella. Vaktholdet rundt Braut, nervene rundt kvaliken, tomrommet som landslagsjef, sjansene for mesterskap. Og generelt kos og hygge. 
  Publisert 20. mars
  30 min
 • I love you all

  I love you all

  Jesper har bursdag og gaven fra Marius: utskjelling i tre minutter. Infantino, B-lagets Tippeliga-11’er, frokost på senga, trafikkmeldinger på radio. Ukas mann: Durek igjen.
  Publisert 17. mars
  62 min
 • Ødelagte idretter

  Ødelagte idretter

  Franco, Martin og Madrid. Hvilke sporter er døde? Hvilken delstat er du? USAs sykeste lover. Hvordan dope seg ideelt? Ukas mann og kunngjøringer.

  Publisert 7. mars
  53 min
 • En kromantiker

  En kromantiker

  Durekshop.org. Tempo på balløya. Hva er de verste sportsklisjeene? Veikro-elsk. Bilulykke. Diggins redder verden. Kjøp og salg av eiendom.

  Publisert 2. mars
  58 min
 • World Champion, go first!

  World Champion, go first!

  Jespers møte med fotballeliten 04:20. Marius’ DDR-hjørne. Stor kåring: Beste spiller fra hvert fylke. Ukas mann: Roald Dahl. Topp-3 tyggis, morgenrutiner, colakork og Gjøvik TigerWash.
  Publisert 23. februar
  66 min
 • Sesongstart: En liten gymtime

  Sesongstart: En liten gymtime

  Ideelt navn på uvær. Qatar - dass eller basseng? Norgesturné. Hva koster en suite? Topp-5 Sven. Hvorfor bære skjønnlitteratur på ferie? Gym.
  Publisert 17. februar
  50 min
 • B-lagets julequiz

  B-lagets julequiz

  For andre år på rad får B-laget besøk av TV 2 Sportens quizmester Helge P. Kalleklev og konkurrerer i julequiz om seg selv. Kjenner de igjen maskenissene? Kan Jesper noe om Marius? Og husker Simen hva Jespers barn heter? Det og mye mer i denne julequiz-spesialen.


  Publisert 27. desember 2022
  75 min
 • VM 8 av 8

  VM 8 av 8

  Er vi lei av Ronaldo? Er vi betatt av Suarez? Er vi optimistiske på vegne av Son? Og finnes det noen kjente på Ghana, som danner gruppe med Portugal, Uruguay og Sør-Korea?
  Publisert 18. november 2022
  38 min