Nerdelandslaget

Nerdelandslaget

Nerdelandslaget
Nerdekultur taes på alvor når Stian Blipp, Sebastian Brynestad, Hasse Hope, Ida Horpestad og Andreas Hedemann dykker ned i deres aller største lidenskap: gaming. Nerdelandslaget er en skikkelig nerdepodkast av nerder, for nerder. Bli med på Nerdelandslaget, ny episode hver uke! 📸: Mathias Torp Dreyer

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Alle episoder

 • Sidequest: Fem spill du ikke kan gå glipp av med Espen Borge

  Sidequest: Fem spill du ikke kan gå glipp av med Espen Borge

  Ukas gjest er en nydelig, rappkjefta fyr fra Moss som dere nylig ble kjent med i Nerdelandslaget: Journalist og regissør Espen Borge! Han har med seg fem spill det er umulig å ikke kose seg med å høre om, for her skal vi innom alt fra Boing Manager (!) til True Crime: Streets of LA. En herlig buffet! God helg!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert fredag
  45 min
 • #190: Seb, Ida & Andreas

  #190: Seb, Ida & Andreas

  Vi har kommet til episode 190 (!) av Nerdelandslaget, og det feirer vi med gode 130 minutter spillsnakk og anmeldelse av Lord Of The Rings: Gollum 🐟


  Ida tar munnen full, ordspillene sitter løst, vi dissekerer PlayStations store pressekonferanse, snakker om tre små perler på Game Pass, tar Steffen Lund på alvor i Lydplanken og gir deg fire tips for grønnere fingre 🌱 For å nevne noe!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert onsdag
  2 t 10 min
 • Sidequest: Bunn ti spilltilbehør med Ken Wasenius-Nilsen

  Sidequest: Bunn ti spilltilbehør med Ken Wasenius-Nilsen

  Dette her. Er noe av det morsomste vi vet! Det har kommet mye spilltilbehør opp gjennom tidene som har vært helt fullstendig håpløst, der utviklerne har forsøkt å tjene penger på trender eller på noe som hørtes mye bedre ut på papiret enn det var i praksis.


  Hva sier du for eksempel om Game Boat til Kinect? Sega Activator? Game Boy Printer? Eller hva med Atari Joyboard? Her er de rangert fra 10 til 1 - Nerdelandslagets liste over tidenes verste spilltilbehør. God fornøyelse!   Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 26. mai
  37 min
 • #189: Mads Hansen

  #189: Mads Hansen

  Ønsk hjertelig velkommen nyeste spiller på Nerdelandslaget, den eneste gjesten i NL-historien som ikke bare ER en spillkarakterer, men som også pryder et spillcover: Multitalentet og den livsglade gjøgleren Mads Hansen! 💫


  Ikke bare er han den eneste fra Lier som eide Philips CD-i, han nevner også opptil flere spill som vi snakker om for første gang i Nerdelandslagets historie. Vi skal til PC, konsoller, Game Boy og mobilspill! Vi skal til dyreparker, pyntegjenstander med penis og Henriks Pog-imperie!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 24. mai
  2 t 12 min
 • Sidequest: Mine Drømmespill med Ken Wasenius-Nilsen

  Sidequest: Mine Drømmespill med Ken Wasenius-Nilsen

  Hjertelig velkommen til en helt ny serie i Nerdelandslaget: Mine Drømmespill! 


  I denne serien får gjesten lov til å komme og pitche ideer til spill som ikke finnes, men som gjesten skulle ønske at gjorde det. Først ut er radioprogramleder, supernerd og levemann Ken Wasenius-Nilsen! 


  Vi snakker om superhelter, fotball i VR og wrestling i denne episoden som byr på MYE latter, kreativitet og en hel haug med potensielle bugs og gode grunner til at Kens drømmespill ikke finnes allerede 😂  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 19. mai
  42 min
 • #188: Stian & Andreas

  #188: Stian & Andreas

  GRATULERER MED DAGEN! 🇳🇴


  Stian og Andreas har vært i studio igjen for å behørig dekke Tears of The Kingdom, men også en hel haug med andre spill 🎮 Hasse anmelder Bramble: The Mountain King, vi dekker alle de største spillnyhetene, gratulerer norsk esport og Wenche Foss skal til pers som pirat i lydplanken?!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 17. mai
  2 t 3 min
 • Sidequest: 40 store spillselskap (Bungie) med Rune Fjeld Olsen

  Sidequest: 40 store spillselskap (Bungie) med Rune Fjeld Olsen

  Det er en enorm mengde med herlige historier fra spillselskapene vi alle er så glade i, og Bungie er intet unntak! Bli med spilljournalist og Level Up-programleder Rune Fjeld Olsen, så dykker vi ned i pikeskoler, crack houses, økonomiske kriser, Marathon, Halo, Destiny og mye, mye mer. 

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 12. mai
  1 t 3 min
 • #187: Jon Ludvig Hammer

  #187: Jon Ludvig Hammer

  Her er han, hele Norges stormester Jon Ludvig Hammer! ♟️ Han er en av Norges største streamere, og har over 25.000 følgere på Twitch, og ettersom han åpenbart er helt vill i sjakk, er det sjokkerende og gledelig å høre at han egentlig foretrekker Fortnite 💫


  Vi snakker om en hel haug med spill, kommenterer på ukas Redfall-kontroverser, konkurrerer så busta fyker i Lydplanken og luller oss inn i både sosiale klinsjer og lukten av tjære i Kojimakoden. Dessuten har Sebastian anmeldt Jedi Survivor! 👀  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 10. mai
  2 t 5 min
 • Sidequest: Fem perler på Game Boy Advance med Rune Fjeld Olsen

  Sidequest: Fem perler på Game Boy Advance med Rune Fjeld Olsen

  I en herlig symbiose av "Håndholdte Helter" og "Fem spill"-seriene våre tar spilljournalist og Level Up-programleder Rune Fjeld Olsen med seg sin personlige liste over fem perler på GBA! Vi snakker om det som kanskje er tidenes håndholdt konsoll, fylt med herligheter som Metroid: Zero Mission og Boktai: The Sun is in Your Hands. God helg!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 5. mai
  39 min
 • #186: Stian, Seb & Andreas

  #186: Stian, Seb & Andreas

  Sola skinner, nerdene vinner 🏆 Stian, Seb og Andreas har igjen gått i studio for å tvinge frem spill som allment anerkjent kulturuttrykk! Vi elsker på en hel haug med både nye og gamle spill, kjefter på stat og kommune, hyller nostalgi og konkurrerer i en sabelskarp lydplankeduell. Men!


  Spørsmålet alle stiller seg: vil verden ha spillet DeBattle Royale…? 🎤  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 3. mai
  1 t 58 min