Podkast
Nerdelandslaget

Nerdelandslaget

Nerdelandslaget
Nerdekultur taes på alvor når Stian Blipp, Sebastian Brynestad, Hasse Hope, Ida Horpestad og Andreas Hedemann dykker ned i deres aller største lidenskap: gaming. Nerdelandslaget er en skikkelig nerdepodkast av nerder, for nerder. Bli med på Nerdelandslaget, ny episode hver uke! 📸: Mathias Torp Dreyer

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Alle episoder

 • Sidequest: Topp ti spillforesatte med Erling Rostvåg

  Sidequest: Topp ti spillforesatte med Erling Rostvåg

  Inspirert av forholdet mellom Kratos og Atreus har Erling Rostvåg fra GoodGame og Andreas vendt forstørrelsesglasset mot foresatte i spill. I utgangspunktet tenkte vi å snakke om de ti beste, men det var så mange karakterer som dukket opp i drodlingen at dette rett og slett blir to episoder: De ti beste og de ti verste. Vi begynner med de beste! Og husk: Be better. 


  - Erling & Andreas  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 3. februar
  39 min
 • #173: Pia Ve Dahlen

  #173: Pia Ve Dahlen

  For et FYRVERKERI av en episode! Med parasittinfiserte krabber i Norgesglass og en spillhistorie like lang som Koranen sparker drømmer, forfatter, inspirasjon, levekvinne og marinebiolog Pia Ve Dahlen ned døra til Nerdelandslagets hovedkvarter og skriker «I'm an equal opportunity ass kicker»! 🎆


  Det er nesten ikke noe poeng å ramse opp hva vi snakker om, for Pia har spilt alt. Vi skal fra Fruity Frank til Horizon: Zero Dawn. Vi skal fra Battle Chess til Azurik. Vi skal fra Little Nemo: The Dream Master til Bioshock Infinite ❤️ Og vi skal innom sikkert 20 forskjellige osteordspill.


  Så! La kjøttet gå, pannjkakan rulle og sug en Brie! 🧀  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 1. februar
  124 min
 • Sidequest: Dypdykk (Immortals: Fenyx Rising) med Jenny Jordahl

  Sidequest: Dypdykk (Immortals: Fenyx Rising) med Jenny Jordahl

  Det finnes ikke én god grunn til å ikke spille Immortals: Fenyx Rising. Det var ett av de beste spillene som kom i 2020, og det er det etter Jenny og Andreas' mening altfor få som vet. Det vil vi gjøre noe med! Så: Her er nesten en hel time med hvorfor du selvfølgelig (!) skal spille Immortals: Fenyx Rising denne helgen! Hva venter du på?!


  - Jenny & Andreas  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 27. januar
  52 min
 • #172: Hasse, Ida & Andreas

  #172: Hasse, Ida & Andreas

  De tre musketerer broderer og forsøksvis inspirerer denne uka også! ✨ Bli med når vi snakker om Automatoys, Axiom Verge 2, Forspoken, Potion Craft: Alchemist Simulator, Baba is You, Citizen Sleeper, Marvel's Avengers og Dead Space Remake (for å nevne noe)!


  I tillegg er Hasse overlegen på fire store «Whodunit»-filmer og tar med seg en liten rakker inn i 20 Quest Steps. Ida har dykket ned i sitt eget fiktive Spillår Q1 2023 og holder Patreonperlerpressekonferanse om hvilke spill vi kan vente oss 🕹️ God fornøyelse!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 25. januar
  122 min
 • Sidequest: Fem uforglemmelige sidequests med Jenny Jordahl

  Sidequest: Fem uforglemmelige sidequests med Jenny Jordahl

  Nei, Jenny Jordahl og Andreas skal ikke snakke om de fem beste episodene av Nerdelandslagets Sidequest-serie, vi skal snakke om de deilige avstikkerne fra hovedhistoriene i spill! I denne episoden skal vi blant annet til The Lands Between, Goron City og Tarrey Town på jakt etter de uforglemmelige sidehistoriene. Bli med! 


  - Jenny & Andreas  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 20. januar
  50 min
 • #171: Helle Munthe-Kaas

  #171: Helle Munthe-Kaas

  Her skal det NERDES! ✨ Denne uka har vi besøk av wrestler, dragartist, styreleder, gamer og nylig avgått leder i Hyperion (Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser): Helle Munthe-Kaas!


  Vi babla engasjert i vei om alt fra taktiske strategispill som The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II til herlige Overcookedalternativer som Lumberhill 🪵


  Ida pitcha et tv-seriebasert spill i Dungeons & Dragons Den og hadde med seg fire flotte elektronikaartister i De Fire Store, men Helle tok kaka med en ultrakontroversiell De Nerde Strides-mening 🔥 Vi avslører også at både én og to nyhetssaker fra uka er fake news, så hold deg fast og trykk play!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 18. januar
  131 min
 • Sidequest: Fem spillkarakterer Anders Løland vil sitte fast i heisen med

  Sidequest: Fem spillkarakterer Anders Løland vil sitte fast i heisen med

  Jenny Jordahls genistrek av en Sidequest-serie er tilbake! Artist, musiker og TV-redaktør Anders Løland kicket nemlig umiddelbart på ideen om å stå fast i en heis med spillkarakterer da han fikk høre om den. Her kommer med andre ord Anders sin høyst personlige og merkverdige liste over fem karakterer han hadde kost seg med i heisen opp til NRK-kantina på Marienlyst.


  - Anders & Andreas  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 13. januar
  39 min
 • #170: Stian, Sebastian & Andreas

  #170: Stian, Sebastian & Andreas

  ✨ ENDELIG NY SESONG! ✨


  Og velkommen skal dere være, alle som en! Vi begynner året med et smell, snakker om alt vi har spilt og ikke spilt i ferien, dekker Epic sin milliardbot knyttet til Fortnite, konkurrerer til krampa tar oss, leser rørende Troféskap og debuterer to helt nye spalter! ⚡️ La oss gjøre 2023 til det beste NL-året hittil, det begynner allerede nå!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 11. januar
  127 min
 • Sidequest: Mario Partys 15 beste minigames med Anders Løland

  Sidequest: Mario Partys 15 beste minigames med Anders Løland

  GODT NYTT ÅR! <3


  Den fantastiske spillserien Mario Party fortjener en eviglang hyllest, og dette er en slags begynnelse. Den hyllesten har jeg fått med meg artist, musiker og TV-redaktør Anders Løland på, av den enkle grunn at Mario Party er hans favorittspillserie. I denne episoden har vi valgt ut 15 av de aller beste minigamesene fra seriens 24 år lange levetid. Enig? Uenig? Fyr løs!


  - Anders & Andreas  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 6. januar
  47 min
 • Julespesial #3: Game of The Year Del 2

  Julespesial #3: Game of The Year Del 2

  GODT NYTT ÅR, NERDELANDSLAGET! 🍾


  Endelig er tiden inne: Nerdelandslaget skal kåre årets beste spill! Ida og Sebastians lister gjenstår, og tradisjonen tro blir det høylytt krangel og såret subjektivitet idet vi bestemmer oss for hvilket spill som går seirende ut av konkurransen 🥊


  For et spillår, folkens? Vi er verdens heldigste - og 2023 skal bli enda bedre! 


  🥩 KJØTTET GÅR 🥩  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 4. januar
  40 min