Podkast
P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost

P4-gruppen
Høydepunkter fra P4s Radiofrokost.

Alle episoder

 • Kjøttoter, spiral og hårprodukt

  Kjøttoter, spiral og hårprodukt

  Nytelsesfredag! Christer lager flesk og duppe til Elisabeth og Michaels store glede. De er begge enige om at den ultimate dagen starter med egg og bacon og avsluttes med flesk og duppe. Det er fremdeles drama på Farmen, og hva er egentlig en kjøttoter? Vi gleder oss til helg og TV-titting, Hver gang vi møtes og finale i MGP: Alessandra Mele er klar for finalen og vi tar en prat med henne om nervene.

  Publisert 3. februar
  34 min
 • Gamlinger, blodtrykk og bryllup

  Gamlinger, blodtrykk og bryllup

  Dagens frokostgjest er Olli Wermskog, kjent som kongens høyre arm i Kongen Befaler på TV2, men også som skuespiller, komiker og sist, men ikke minst et av landets beste improvisatører. Vi tester ut improteater, kan det være en ny hobby for Samantha tro? Vi snakker også om Farmen kjendis, glade svensker og AirBnb.

  Publisert 2. februar
  44 min
 • Kakerlakker, sjokoladepålegg og parkeringsbøter

  Kakerlakker, sjokoladepålegg og parkeringsbøter

  Hei på deg februar! Vi begynner den nye måneden med testing av nytt pålegg på markedet. Flyr går inn for sin siste landing og matvareprisene fortsetter å øke. Michael har oppdaget en ny serie på Netflix og Samantha har dukket ned i en dokumentar. Og hva skal egentlig til for å slippe unna en parkeringsbot?

  Publisert 1. februar
  43 min
 • Aioli, Wrexham og drone

  Aioli, Wrexham og drone

  På torsdag er det premiere på MasterChef Unge Talenter på Viaplay og i dag er Kjartan Skjelde med oss og fjernstyrer Samantha på kjøkkenet. Vi snakker om Farmen, Nødt eller sannhet, Sveits, Wrexham og Samantha irriterer seg over en drone.

  Publisert 31. januar
  48 min
 • Juging, harrytur og 90 grader

  Juging, harrytur og 90 grader

  Michael har sunget sammen med Wenche Myhre i Oslo Konserthus i helgen og Samantha har feiret barnebursdag. Benjamin Brekken anbefalerer serier som kommer i 2023 og Samantha kommer med et filmtips. Vi kaster enorme mengder brød, men Samantha har et tips som både kan spare miljøet og lommeboken din.

  Publisert 30. januar
  43 min
 • Krabbeklør, nesespray og MGP

  Krabbeklør, nesespray og MGP

  Christer lager stekte krabbeklør, Samantha har gått på en nesespray-smell og 90-tallsikonet Stig van Eijk er tilbake i MGP!

  Publisert 27. januar
  48 min
 • Uhell, retro og ballader

  Uhell, retro og ballader

  Fritz Aanes og Stig-André Berge er dagens frokostgjester, de er med i den nye sesongen av Sofa og i dag lærer vi at det finnes en myk kjerne langt der inne, bak muskler og tatoveringer, også hos hardbarka brytere. Vi snakker om håndball, hotell-uhell, radio-trim og resirkulering.

  Publisert 26. januar
  47 min
 • Juks, griseslakt og film

  Juks, griseslakt og film

  I går presenterte Oscar-akademiet de nominerte filmene til årets Oscar-priser og filmekspert Benjamin Brekken kommer for å fortelle oss om årets nominerte. Donald Trump jukser, også i golf. Ny forskning bekrefter Michael og Bjørns hypotese om at folk med liten penis ofte har fin bil, og var alt bedre før?

  Publisert 25. januar
  43 min
 • Bikini, balaklava og nødt eller sannhet

  Bikini, balaklava og nødt eller sannhet

  Vi har besøk av Are Kalvø som er klar med forestillingen Are Kalvø topper VG lista. Den hadde urpremiere for 2 år siden, men nå er det duket for en ny runde på Det Norske Teateret. Kalvø har satt seg som mål å prøve å forstå tida vår bedre gjennom musikk. Vi snakker om lærere som ser på TV med barna på skolen og lurer på hva vi hadde valgt å redde i en brann.

  Publisert 24. januar
  52 min
 • Kø, hamstring og kroppsspråk

  Kø, hamstring og kroppsspråk

  Vi har besøk av Gustav Nilsen og Paul Håvard Østby, som siden 2007 har satt opp Urbane Totninger på Kapp på Toten, i det som er blitt Norges største sommerrevy. Men nå er det midtvinters, og Urbane Totninger rykker denne uken inn på legendariske Chat Noir i Oslo. Vi snakker om Haaland, snø på hytta, ukens tilbud på butikken og hamstring av dopapir.

  Publisert 23. januar
  48 min