Podkast
Giæver og gjengen

Giæver og gjengen

VG
I Giæver og gjengen oppsummerer Norges skarpeste og morsomste kommentatorer nyhetsbildet. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag i alle podkast-apper. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. https://www.vg.no/podkast/vgtv/program/100415

Alle episoder

 • Lykkeopprøret

  Lykkeopprøret

  Denne uken kom FNs lykkekåring, og som vanlig ligger Finland øverst. Norge ligger helt nede på en 7. plass, til tross for vestlandsopprøret, svevestøv og varierende skiføre. Med Anders Giæver, Selma Moren, Sindre Heyerdahl, Hans Petter Sjøli, Hanne Skartveit og Roar Hagen. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag på Spotify, iTunes og alle podkast-apper.
  Publisert fredag
  34 min
 • SV velsigner Nato mens Sp innfrir valgflesk

  SV velsigner Nato mens Sp innfrir valgflesk

  En uke full av snø og bankkrise, og både Norge og USA er rammet av woke. Samtidig har Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti har landsmøter. Med Anders Giæver, Sindre Heyerdahl, Astrid Meland, Hans Petter Sjøli, Selma Moren, Per Olav Ødegård og Thomas Nilsson. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag på Spotify, iTunes og alle podkast-apper.
  Publisert 17. mars
  50 min
 • Erna på 36,9

  Erna på 36,9

  Erna Solberg (H) er med i dag for å snakke om 36,9 på meningsmålingen, om hva som skiller Høyre fra Arbeiderpartiet, strømstøtte, forsvar, reversering, kommunesammenslåing, Ukraina, Russland og om å få flere barn. Med Anders Giæver og Hanne Skartveit. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag på Spotify, iTunes og alle podkast-apper.
  Publisert 10. mars
  36 min
 • Landet skal bygges på influensere og reindrift

  Landet skal bygges på influensere og reindrift

  Influenser Sophie Elise slo opp med NRK, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sa unnskyld, den amerikanske TV-stasjonen Fox News innrømmet løgn og i Tennessee skal dragshow bli forbudt. Med Anders Giæver, Selma Moren, Per Olav Ødegård, Hanne Skartveit, Roar Hagen og Hans Petter Ødegård. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag på Spotify, iTunes og alle podkast-apper.
  Publisert 3. mars
  39 min
 • Rapport fra frontlinjen i Donbas

  Rapport fra frontlinjen i Donbas

  Vi snakker med VGs reportere ved frontlinjen i Donbas. I dag er det er ett år siden Russland invaderte Ukraina. Kulturkrigen har fått fart etter at maleriet «Leiv Eiriksson oppdager Amerika» ble tatt ned fra veggen og Roald Dahls bøker skal skrives om. I USA ligger Jimmy Carter (98, D) for døden, og det kan muligens bli en presidentvalgkamp mellom Kamala Harris (D) og Nikki Haley (R). Med Anders Giæver, Espen Rasmussen, Per Olav Ødegård og Yngve Kvistad. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag på Spotify, iTunes og alle podkast-apper.
  Publisert 24. februar
  40 min
 • Poseprat i ballonger over München

  Poseprat i ballonger over München

  Hvorfor har VG identifisert Sophie Elise Isachsen, men ikke den andre influenceren? Vår mann er på toppmøte i München, og vi diskuterer matkøer i velferdsstaten Norge. Med Anders Giæver, Gard Steiro, Per Olav Ødegård, Shazia og Hanne Skartveit. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag i alle podkast-apper.
  Publisert 17. februar
  43 min
 • Trond Giskes kjøttvekt, og rapport fra jordskjelvkatastrofen

  Trond Giskes kjøttvekt, og rapport fra jordskjelvkatastrofen

  Jordskjelvet i Tyrkia og Syria er en forferdelig katastrofe, og vi får en situasjonsrapport fra VGs korrespondent på stedet. Arbeiderpartiet har endret vedtektene for å hindre Trond Giske i å få makt, eller hvordan er det egentlig? Med Anders Giæver, Kyrre Lien, Hanne Skartveit og Roar Hagen. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag i alle podkast-apper.
  Publisert 10. februar
  35 min
 • Nå er de flaue i Finansdepartementet

  Nå er de flaue i Finansdepartementet

  Kan Boris Johnson bli Nato-sjef? Blir ytringsfriheten kneblet? Har finansminister Vedum kontroll på statsbudsjettet? Med Anders Giæver, Hans Petter Sjøli, Per Olav Ødegård, Hanne Skartveit og Astrid Meland. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag i alle podkast-apper.
  Publisert 3. februar
  42 min
 • Vi ville ikke brukt den appen

  Vi ville ikke brukt den appen

  Har justisministerens mobiltelefon med TikTok vært en portåpner for fremmede makter. Et flertall av finske velgere vil inn i Nato nå, og gidder ikke vente på Sverige. Med Anders Giæver, Einar Otto Stangvik, Hanne Skartveit, og Per Olav Ødegård. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag i alle podkast-apper.
  Publisert 2. februar
  27 min
 • Vanlige folk må ta ansvar for strøm, alderdom og vagina

  Vanlige folk må ta ansvar for strøm, alderdom og vagina

  Vi tar vaginadialogen. Vi diskuterer eldreomsorg. Vi snakker om russiske idrettsutøvere i OL. Vi spør om koran-brenning gir Sverige Nato-trøbbel. Vi lurer på om regjeringen har tatt kontroll på kraftbransjen. Og vi undres over Arbeiderpartiets tilbakegang i Oslo. Med Anders Giæver, Hans Petter Sjøli, Hanne Skartveit, Leif Welhaven og Ingrid Alice Mortensen. Produsent Magne Antonsen. Ansvarlig redaktør Gard Steiro. Kontakt redaksjonen på giaeveroggjengen@vg.no. Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. Hør hver fredag i alle podkast-apper.
  Publisert 27. januar
  46 min