Podkast
Krimpodden

Krimpodden

VG
Tettere på norsk krim. Ny, aktuell episode hver torsdag. Med VGs krimekspert Øystein Milli og programleder Tor-Erling Thømt Ruud. Ansvarlig redaktør Gard Steiro

Alle episoder

 • Gjennombrudd i gammel drapssak

  Gjennombrudd i gammel drapssak

  Etter 24 år ble det i dag klart at politiet mener de vet hvem som tok livet av 71 år gamle Knut Kristiansen.
  Publisert 2. februar
  14 min
 • En kriminell MC-gjeng uten lappen - hvordan er det mulig?

  En kriminell MC-gjeng uten lappen - hvordan er det mulig?

  Flere voldshendelser den siste tiden kobles til den kriminelle motorsykkelgjengen Satudarah MC. Hva slags klubb er det, og hvordan fungerer kriminelle MC-gjenger? Har du tips eller innspill kontkt redaksjonen på krimpodden@vg.no eller følg Krimpodden på Facebook. Ansvarlig redaktør Gard Steiro
  Publisert 2. februar
  24 min
 • Den voldelige torpedoen

  Den voldelige torpedoen

  Hør tre episoder om gjengmedlemmet Mikael Ali på Podme eller via VG+ nå. Hver mandag kommer det episoder og krimdokumentarer som Krimpodden lager eksklusivt for de som hører via Podme eller VG+.
  Publisert 30. januar
  2 min
 • Tolga-bortføringen (3): Skylder på hverandre

  Tolga-bortføringen (3): Skylder på hverandre

  De fire mennene som er tiltalt for sammen å stå bak bortføringen av den unge mannen i Tolga har forskjellige forklaringer på hva som har skjedd. Tor-Erling og Øystein oppsummerer rettssaken sammen med kommentatoren som sammenligner forbrytelsen med en “Fargo”-lignende hendelse. Påtalemyndigheten la ned påstand for 4,5 års fengsel for den ene tiltalte og 3,5 år i fengsel for de andre. Ansvarlig redaktør Gard Steiro.
  Publisert 26. januar
  39 min
 • Et skjult terrorvarsel

  Et skjult terrorvarsel

  Politiets sikkerhetstjeneste (PST) fikk informasjon om et mulig terrorangrep i Norge i fjor sommer. Men kunne informasjonen gjort at terrorskytingen i Oslos gater ble avverget? Hør hva PST sier nå. Med Tor-Erling Thømt Ruud og Øystein Milli Ansvarlig redaktør Gard Steiro
  Publisert 19. januar
  39 min
 • De døde tvillingsøstrene i Spydeberg

  De døde tvillingsøstrene i Spydeberg

  Øystein Milli tar turen til hjembygda til Tor-Erling Thømt Ruud og besøker åstedet der de to jentene på 16 år ble funnet døde. Det mistenkes at de døde av overdose. Hvordan skal vi forholde oss til narkotika blant unge? Ansvarlig redaktør Gard Steiro.
  Publisert 12. januar
  33 min
 • Tolga-bortføringen (1): De kom inn i huset og dro ham med seg

  Tolga-bortføringen (1): De kom inn i huset og dro ham med seg

  Sesongstart for Krimpodden i 2023! To maskerte menn tar seg inn i bolighuset på gården. De bruker vold mot mor og far og drar sønnen i huset med seg ut. Det er starten på en strabasiøs kidnapping. Ansvarlig redaktør Gard Steiro.
  Publisert 5. januar
  23 min
 • Alle hater Brann (1:2) - Nachspielet

  Alle hater Brann (1:2) - Nachspielet

  Nå forteller spillere, ledelse og supportere om fotballklubben Branns mørke år. I 2021 lå de nederst på tabellen. Så ble det avslørt at spillere hadde hatt et katastrofalt nachspiel på stadion.
  Publisert 29. desember 2022
  47 min
 • Tengs-rettssaken (11): Det dommerne må tenke på nå

  Tengs-rettssaken (11): Det dommerne må tenke på nå

  Tingrettsbehandlingen av tiltalen mot Johny Vassbakk er ferdig. Nå venter dommen. Øystein og Tor-Erling går gjennom hva som blir viktigst for dommerne nå. Dette er også siste episode i 2022. Ansvarlig redaktør Gard Steiro.
  Publisert 22. desember 2022
  28 min
 • Tengs-rettssaken (10): Fetteren tilbake

  Tengs-rettssaken (10): Fetteren tilbake

  Hvorfor måtte fetteren til Birgitte Tengs igjen møte i retten? Og hvordan reagerte foreldrene? Øystein Milli og Tor-Erling Thømt Ruud oppsummer denne uka i rettssaken etter drapet. Ansvarlig redaktør: Gard Steiro
  Publisert 16. desember 2022
  21 min