Podkast
Siri og de gode hjelperne

Siri og de gode hjelperne

KLYNGE og Podplay
Folk flest hater problemer, men vi elsker dem. Vi kan hjelpe deg med kjærlighetssorg, en venninne som er litt kjip, en sjef som aldri hører hva du sier eller vanskelige svigerforeldre. Gi oss dine problemer siri@radionorge.no

Alle episoder

 • Nils-Ingar Aadne & Mona Berntsen

  Nils-Ingar Aadne & Mona Berntsen

  Kan du få stengt ute mannens eks fra tankene dine? Hvordan få partneren din bli med på at dere bør få barn nå, og ikke må vente til rekkehus og stasjonsvogn er på plass? Og hva skal du gjøre når du våkner av at roomien i kollektivet lager frokost lenge før du må stå opp? Dette og mer diskuteres når danseren Mona Berntsen & komiker Nils-Ingar Aadne er gode hjelpere hos Siri. Har du et problem? Send det til oss på Siri@radionorge.no.
  Publisert 3. februar
  57 min
 • Vorspiel med Nils-Ingar Aadne & Mona Berntsen

  Vorspiel med Nils-Ingar Aadne & Mona Berntsen

  Må Mona lære seg å kvitte seg med ting? Og hvordan skal Nilsi si ifra om at han er forsinka? I ukas vorspiel blir vi bedre kjent med danser Mona Berntsen & komiker Nils-Ingar Aadne, og tar en runde på deres egne problemer. Har du et problem, løser vi det til fredagens episode, så send det inn på Siri@radionorge.no.
  Publisert 1. februar
  24 min
 • Ulrikke Brandstorp & Ruben

  Ulrikke Brandstorp & Ruben

  Skal du fortelle venninna di om eksens utroskap? Bør du ta barne-praten tidlig i forholdet? Er det lov å snoke på telefonen til partneren din når du er sjalu? Dette og mer diskuteres når artistene Ruben & Ulrikke er gode hjelpere hos Siri. Har du et problem? Send det til oss på Siri@radionorge.no.
  Publisert 27. januar
  46 min
 • Vorspiel med Ulrikke Brandstorp & Ruben

  Vorspiel med Ulrikke Brandstorp & Ruben

  Skal Ruben velge moralen over egen glede? Og hvordan kan Ulrikke bli bedre på å ta valg i hverdagen? I ukas vorspiel blir vi bedre kjent med artistene Ruben & Ulrikke, og tar en runde på deres problemer. Dine problemer kommer i fredagsepisoden, så har du noe du ønsker hjelp til - send det til oss på Siri@radionorge.no.
  Publisert 25. januar
  18 min
 • Emilie Nereng & Janne Rønningen

  Emilie Nereng & Janne Rønningen

  Hva kan du gjøre med baksnakking og frekke kommentarer i kollektivet? Hvordan håndterer en at paret har ulike behov for nærhet etter at dere har blitt foreldre? Og skal du forklare hullene i CVen på jobbintervju? Dette og mer diskuteres når komiker Janne Rønningen & influenser og ernæringsfysiolog Emilie Nereng er gode hjelpere hos Siri. Har du et problem? Send det til oss på Siri@radionorge.no.
  Publisert 20. januar
  51 min
 • Vorspiel med Emilie Nereng & Janne Rønningen

  Vorspiel med Emilie Nereng & Janne Rønningen

  Skal Janne gi opp perfeksjoneringen av hagen for husfredens skyld? Og må Emilie venne seg til interiørstilen til den nye kjæresten, eller kan hun påvirke ham i sin retning? I ukas vorspiel blir vi bedre kjent med komiker og podkaster Janne Rønningen & ernæringsfysiolog og influenser Emilie Nereng, og løser opp i deres problemer. Har du et problem, send det til oss på Siri@radionorge.no.
  Publisert 18. januar
  28 min
 • Marte Stokstad & Anne Rimmen

  Marte Stokstad & Anne Rimmen

  Kan du legge til en forlover når den første ikke helt strekker til? Kan du kutte ned på kontakten med en mor som tekster opp til ti ganger daglig? Og kan du få noe å si på hjemmebane når du er sammen med en kontrollfrik? Dette og mer diskuteres når Anne Rimmen & Marte Stokstad er gode hjelpere hos Siri. Har du et problem? Send det til oss på siri@radionorge.no.
  Publisert 13. januar
  47 min
 • Vorspiel med Marte Stokstad & Anne Rimmen

  Vorspiel med Marte Stokstad & Anne Rimmen

  Skal instagram være med Marte til Kapp verde? Og hvordan skal Anne best håndtere "selvstendighetsperioden", tidligere kjent som trassalder? I ukas vorspiel blir vi bedre kjent med Anne Rimmen og Marte Stokstad, og hjelper dem med deres problemer. Har du et problem, hjelper vi deg på fredager, så send det inn til oss på Siri@radionorge.no.
  Publisert 11. januar
  21 min
 • Siri & de små hjelperne Del 3

  Siri & de små hjelperne Del 3

  I jula har vi fått inn noen helt spesielle hjelpere, hvor vi går ned i alder på både innsendere av problemer, og de som gir råd. De gode hjelperne er Elly og India på 12, Kaspian på 14 og Emil 15 på år. I denne episoden snakker vi om fritidsaktiviteter, en følelse av at ungdomstiden går for fort, drikkepress og en frekk lillebror. Dette er den tredje, og siste, spesialepisoden, men Siri og de små hjelperne. Neste uke er vi tilbake med ordinære episoder, så har du et problem, send det inn til oss på Siri@radionorge.no.
  Publisert 6. januar
  33 min
 • Siri & de små hjelperne Del 2

  Siri & de små hjelperne Del 2

  I jula har vi fått inn noen helt spesielle hjelpere, hvor vi går ned i alder på både innsendere av problemer, og de som gir råd. De gode hjelperne er Elly og India på 12, Kaspian på 14 og Emil 15 på år. Denne gangen snakker vi om å snoke på foreldres telefon, skilte foreldre som møter en ny, foreldre som går uten klær hjemme og å bli forelska i en venn.
  Publisert 30. desember 2022
  30 min