Alex Rosèn reiser til Mars

Alex Rosèn reiser til Mars

Podplay
Alex Rosén er fast bestemt på at han skal reise til Mars. Men hvordan kommer han seg dit? Hva skal han ta med seg? Hva skal han gjøre når han først kommer frem? Og hva er de deiligste og flotteste tingene her på Jorda som blir vanskeligst å forlate? Alex Rosén reiser til Mars er en podkast om nysgjerrighet, rastløshet, livsglede og eventyrlyst. Velkommen med på turen. Programledere: Per Hustad og Alex Rosén. OBS! Dette er tidligere Alex Rosén Show Podcast.

Alle episoder

 • Fættskoln

  Fættskoln

  Hvilken paprika er best? Hva annet enn sand så vi på Mars forrige helg? Hvor langt har vi kommet på "100 grunner"? Svaret på disse spørsmålene får du under tvil svaret på i ukens episode av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert i går
  41 min
 • Gammel kylling og firkantet måne

  Gammel kylling og firkantet måne

  Hvor gammel kan frittgående høns være før det begynner å smake vondt? Fins det firkantede måner og er det virkelig deilig å være norsk i Danmark lenger? Alle disse spørsmålene får du svar på i denne episoden av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert 1. juni
  34 min
 • Krangling med internett

  Krangling med internett

  Har AI følelser? Hvordan krangler man med internett? Hva skjer på vestlandet?! Vi tar et dypdykk i hvordan AI tenker og hvordan man kosesnakker med den i denne uken av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert 25. mai
  38 min
 • Chat GPT 4 og Musikk

  Chat GPT 4 og Musikk

  I denne uken av Alex Rosén Reiser til Mars tar vi et oppgjør AI og Chat GPT 4. er det egentlig så bra som folk skal ha det til? Hva er skepsisen rundt programmet? Hvor presist er det? Klarer Chap GPT 4 å snekre sammen et album for Alex Rosén?
  Publisert 18. mai
  36 min
 • Bamsefar på tur

  Bamsefar på tur

  I denne episoden av Alex Rosén Reiser til Mars får du generelle gode tips til hva du skal gjøre om du havner i situasjonen "nærkontakt med bjørn"! Alex kommer med inspirasjon og tips til hvordan man kan se litt mer positiv på mulige negative hindringer!
  Publisert 11. mai
  36 min
 • Rockabilly AI

  Rockabilly AI

  I denne uken av Alex Rosén Reiser Til Mars har vi latt Alex få ta styringen over programmet! Vi tar turen innom AI, låtskriving, underholdning og bittelitt om Mars, selvfølgelig.
  Publisert 4. mai
  33 min
 • Den tunge eller lette tiden?

  Den tunge eller lette tiden?

  I ukens episode av Alex Rosén Reiser Til Mars snakker vi høyt og lavt om det at kjendiser skal snakke om den "vanskelige tiden". Hva skjedde egentlig med det at kjendiser skulle være feilfrie? Og hvilken hobby gir deg mer avkastning enn gull, aksjer og fond?!
  Publisert 27. april
  40 min
 • Langskip eller Romskip?

  Langskip eller Romskip?

  I denne viking-spesialen får vi besøk av Jan Kristian Karlsen som med mannskapet sitt skal begi seg ut på reisen som vikingene gjorde for over 1000 år siden: Norge-Istanbul! Hvordan skal de gjennomføre det? Er det noen like paralleller mellom Alex sin reise og Jan Kristian sin? Hør på den spennende historien, og hvordan den skal gjennomføres i ukens episode av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert 20. april
  45 min
 • Kunstig- og ubrukelig intelligens

  Kunstig- og ubrukelig intelligens

  Alex Rosén Reiser til Mars er tilbake etter en fantastisk påske! Vi snakker blant annet om den nye AI-funksjonen på Snapchat og finner ut hvordan man lett kan få bot med fisking! Har Alex Rosén blitt stedsforvirret? Følg med!
  Publisert 13. april
  39 min
 • Påsketur til rommet

  Påsketur til rommet

  Hvordan gikk det med Alex sin avføring etter han var med på 16 ukers helvete? Hvordan gjødsler man i verdensrommet? Hva er lettest å skvise sammen av jorden og en bæsj? Alt dette får du svaret på i ukens episode av Alex Rosén Reiser til Mars! God Påske!
  Publisert 6. april
  31 min