Podkast
Alex Rosèn reiser til Mars

Alex Rosèn reiser til Mars

Podplay
Alex Rosén er fast bestemt på at han skal reise til Mars. Men hvordan kommer han seg dit? Hva skal han ta med seg? Hva skal han gjøre når han først kommer frem? Og hva er de deiligste og flotteste tingene her på Jorda som blir vanskeligst å forlate? Alex Rosén reiser til Mars er en podkast om nysgjerrighet, rastløshet, livsglede og eventyrlyst. Velkommen med på turen. Programledere: Per Hustad og Alex Rosén. OBS! Dette er tidligere Alex Rosén Show Podcast.

Alle episoder

 • Hjemmelaga sveitserost

  Hjemmelaga sveitserost

  Ja, hvordan lager man ost? Trenger man yste? Hvor mye dorull går på en dag? Hvor mye pudding burde Norge anskaffe? Svaret på alle disse spørsmålene får du i ukens episode av Alex Rosén Reiser til Mars!
  Publisert 2. februar
  49 min
 • Røde dager, røde planeter

  Røde dager, røde planeter

  Ja, hva syns vi egentlig om røde dager? Skal vi legge det på is, eller innføre flere? Hva er BESTE måte å kåre et tettsted på? Disse spørsmålene får du svar på i denne episoden av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert 26. januar
  44 min
 • Solceller på ryggen?

  Solceller på ryggen?

  Hvor er det lurt å sette opp solcellepaneler? Hvordan går det egentlig om dagen med norsk økonomi? Hva er Alex Rosén neste forretningsidé? Disse spørsmålene får du svar på i ukens episode av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert 19. januar
  41 min
 • Romskipbrudd

  Romskipbrudd

  Hva er likheten mellom en båt og et romskip? Hvilken grunn er vi på i "100 grunner"? Hvordan burde adelige løse konflikter? Svar på disse fjollete spørsmålene får du i ukens episode av Alex Rosén Reiser til Mars!
  Publisert 12. januar
  43 min
 • Nytt år, nye utskytninger!

  Nytt år, nye utskytninger!

  Godt nyttår! Alex Rosén Reiser Til Mars er i gang for fullt, og vi ser frem til et rekord år i 2023! Vi ser litt tilbake på 2022, diskuterer om Elon har rakna, diskuterer om den norske økonomi har rakna, og hvilket formidabelt tettsted som skal få tittelen: "Ukens Tettsted"!
  Publisert 5. januar
  54 min
 • Et vitenskapelig gjennombrudd!

  Et vitenskapelig gjennombrudd!

  Har vi løst verdens energikrise? Hvordan blir man kjent på internett i rekordfart? Svar på disse spørsmålene får du i sesongavslutningen av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert 15. desember 2022
  41 min
 • Én kvadratmeter ribbe, takk!

  Én kvadratmeter ribbe, takk!

  Er julemat sunt? Hva er sammenhengen mellom solen, Gudbrandsdalen og Tor med hammeren? Kan vi snart spise plastikk? Svar på disse litt utydelige, men helt relevante spørsmålene får du i denne episoden av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert 8. desember 2022
  39 min
 • Bare puddel er puddel

  Bare puddel er puddel

  Hvilket dyr har trengt seg inn i norsk fauna, og hva gjør man ABSOLUTT ikke på fly? Disse finurlige og underlige spørsmålene får du svar på i ukens episode av Alex Rosén Reiser til Mars!
  Publisert 1. desember 2022
  38 min
 • Øl for 800 millioner

  Øl for 800 millioner

  Har det rabla for Elon Musk? Hvordan kan man få øl verdt 800 millioner? Hvor i all verden (eller Norge da) er ukas tettsted?! Dette, og mye mer snakker vi om i ukas episode av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert 24. november 2022
  32 min
 • Kenguru på Kongsberg

  Kenguru på Kongsberg

  Hva annet enn konsumering kan tomatsuppe brukes til? Hvilke dyr kan vi få i Norge i nær fremtid? Flere svar på spørsmål du egentlig ikke lurer får du i ukas episode av Alex Rosén Reiser Til Mars!
  Publisert 17. november 2022
  50 min