Podkast
i all ydmykhet

i all ydmykhet

Fædrelandsvennen
Johanne (25), Shayan (21) og Joel (18) er tre typer, hvor det eneste de egentlig har til felles er at de bor på Sørlandet, og jobber i Fædrelandsvennen. I denne podkasten diskuterer de alt fra dating, bylivet, vennegjengene, skolen og jobblivet til tro og ære. Johanne prøver å holde styr på guttene, og blir kraftig satt på plass selv. Få innsikt i hva det egentlig betyr å være ung på Sørlandet!

Alle episoder

 • giftig maskulinitet: Andrew Tate, kjønnsroller i Bibelen og stemmene i hodet

  giftig maskulinitet: Andrew Tate, kjønnsroller i Bibelen og stemmene i hodet

  i ukens episode snakker vi om internetts heteste potet, nemlig Andrew Tate. har han noen poenger? ellers har Johanne har blitt slaktet i kommentarfeltet på tik tok, Shayan har stemmer i hodet og Joel kriger fortsatt for å ta lappen, og har funnet sin store svakhet - clutchen.
  Publisert fredag
  52 min
 • icks: synge uten å kunne teksten, berg og dalbane og fila-sko

  icks: synge uten å kunne teksten, berg og dalbane og fila-sko

  i denne episoden disktuterer vi "icks"! vet du hva en ick er? del gjerne din største ick med oss på Instagram! @fvn_iallydmykhet
  Publisert 17. mars
  38 min
 • helse: brannskade, søvnparalyse og PCOS

  helse: brannskade, søvnparalyse og PCOS

  vi har offisielt beef med "Med all respekt" fra NRK! vi har fått shoutout og blitt fornærmet, men Shayan fyrer tilbake, i kjent stil. han deler også fra den gangen han brant 20% av kroppen sin og måtte ligge tre måneder på sykehus, fem av dem i koma. Johanne har PCOS og quizzer guttene i det på selveste kvinnedagen. både Shayan og Johanne sliter med søvn og angst, mens Joel er helt perfekt som han er. med bittelitt sprøyteskrekk.
  Publisert 10. mars
  49 min
 • dating del 2: far og sønn, "brocode" og hva er blinddate?

  dating del 2: far og sønn, "brocode" og hva er blinddate?

  ny uke, samme tema! vi fortsetter praten om dating. hva er det yngste og eldste vi ville datet? shayan lærer hva at en blinddate ikke er date med bind for øynene og forteller om sin beste fremgangsmåte for å komme i kontakt med damer. joel hater fortsatt på tinder.
  Publisert 3. mars
  31 min
 • dating del 1: friends with benefits, vente til ekteskap og singel, men søkende

  dating del 1: friends with benefits, vente til ekteskap og singel, men søkende

  i ukens episode avslører vi noen av våre dypeste hemmeligheter, helt på ekte. hva er sivilstatusene våre? hvordan dater vi, og hva er egentlig dating? johanne og joel har to helt ulike syn på hvordan dating bør foregå, mens shayan slites mellom de to. i all ymdykhet; en spennende episode!
  Publisert 24. februar
  38 min
 • å starte: snus, midtlivskrise og skippertak

  å starte: snus, midtlivskrise og skippertak

  i ukens episode kan du høre hva trioen har startet med i det siste, og hva som er best og verst å starte med. johanne prøver å begynne å snuse, noe som skaper en heftig debatt. joel vil skrive et kapittel i sitt liv med tittelen "joel nziza: skippertaket" og shayan har begynt å ta utseendet sitt på alvor. vel bekomme!
  Publisert 17. februar
  38 min
 • premiere! bli kjent med oss

  premiere! bli kjent med oss

  Johanne (25), Shayan (21) og Joel (18) er tre typer, hvor det eneste de egentlig har til felles er at de bor på Sørlandet, og jobber i Fædrelandsvennen. I denne podkasten diskuterer de alt fra dating, bylivet , vennegjengene, skolen og jobblivet til tro og ære. Johanne prøver å holde styr på guttene, og blir kraftig satt på plass selv. Hør på morsomme samtaler og få innsikt i hva det egentlig betyr å være ung på Sørlandet.
  Publisert 7. februar
  38 min