Podkast
HENLAGT - Espen Lee & Andy Larsgaard

HENLAGT - Espen Lee & Andy Larsgaard

Podplay
Politiet henlegger titusener av saker hvert år. Mange blir svindlet for store summer, penger de aldri ser igjen. I denne podkasten får du være med Espen Lee og Andy Larsgaard når de etterforsker henlagte saker og jakter både skurker og penger.

Alle episoder

 • Biker-Helvete Del 2

  Biker-Helvete Del 2

  Simon som har overtatt en etablert MC-butikk i Horten, har lagt ut om hvordan han har blitt lurt og svindlet av forrige eier. Og har kontaktet Espen & Andy etter trusler om vold, både i butikken og privat. Og nå sier Simon at tidligere eier er på vei til butikken.
  Publisert 31. januar
  26 min
 • Biker-Helvete Del 1

  Biker-Helvete Del 1

  Espen får en telefon fra en en kar som har overtatt en MC-butikk i Horten. Hvor det skal vise seg å være et skikkelig økonomisk kaos. Og med trusler om avklippede fingre, så følte den nye eieren av butikken, at Espen & Andy var det eneste rette.
  Publisert 24. januar
  33 min
 • Båtsvindleren Del 10

  Båtsvindleren Del 10

  Vi har kommet til den siste episoden i denne runden om Båtsvindleren Harald Rønhovde. 3 uker etter rettssaken drar Espen og Andy tilbake til klienten Erik Hassel, for å gjøre opp status. Og båtsvindleren sjøl, får en uventet telefon.
  Publisert 17. januar
  26 min
 • Båtsvindleren Del 9

  Båtsvindleren Del 9

  Rettsaken mot båtsvindler Harald Rønhovde var ikke som mange andre rettssaker. Husk å snakke med vitnene du kaller inn, så du vet hvilken side de står på.
  Publisert 10. januar
  25 min
 • Båtsvindleren Del 8

  Båtsvindleren Del 8

  I denne episoden får vi høre hvem i familien til svindleren Harald Rønhovde, som hadde ringt og tipset om hvor det fantes penger. Det er tydeligvis ikke bare fremmede nordmenn som er svindlet her.
  Publisert 3. januar
  28 min
 • Båtsvindleren Del 7

  Båtsvindleren Del 7

  I denne episoden får vi høre svindlerens egen versjon av hva som har skjedd. Espen og Andy får kontakt, men svindleren er livredd for å møte dem. Han stiller derfor opp på et opptak, hvor han kan fortelle sin historie, som han ser den.
  Publisert 27. desember 2022
  35 min
 • Båtsvindleren Del 6

  Båtsvindleren Del 6

  Espen og Andy må tilbake til Finland, for å fortsette jakten på Båtsvindler Harald Rønhovde. Nye tips leder til nye adresser, men de sjekker også stedene de tidligere har vært. Kanskje kan folk i nabolaget vite noe....
  Publisert 20. desember 2022
  33 min
 • Båtsvindleren Del 5

  Båtsvindleren Del 5

  Espen og Andy fortsetter jakten på svindleren og pengene. Hva sier svindleren selv? Er han også et offer i det hele? Eller er han en bløffmaker? Og hva gjør man når han går med på å møte Espen og Andy?
  Publisert 13. desember 2022
  28 min
 • Båtsvindleren Del 4

  Båtsvindleren Del 4

  Etter at Espen og Andy først ble kontaktet av sin klient, og begynte å grave i saken, har de nå snakket med mange av de involverte. Men det dukker stadig opp nye navn. Ett av dem er NOK et svindeloffer - Thomas Syr. Og det er han gutta nå er på vei til!
  Publisert 6. desember 2022
  25 min
 • Båtsvindleren Del 3

  Båtsvindleren Del 3

  Espen Lee & Andy Larsgård fortsetter etterforskningen i Båtsvindlersaken. I denne episoden skal de snakke med "datamannen" som hjalp svindleren å sette opp nettsider, og driftet disse, før han skjønte hva dette egentlig var. Får de flere spor i jakten på svindleren?
  Publisert 29. november 2022
  21 min