HENLAGT - Espen Lee & Andy Larsgaard

HENLAGT - Espen Lee & Andy Larsgaard

Podplay
Politiet henlegger titusener av saker hvert år. Mange blir svindlet for store summer, penger de aldri ser igjen. I denne podkasten får du være med Espen Lee og Andy Larsgaard når de etterforsker henlagte saker og jakter både skurker og penger.

Alle episoder

 • Hvordan Vi Jobber

  Hvordan Vi Jobber

  Hvilke jobber tar Espen & Andy? Finnes det saker de ikke rører? Hvilke verktøy har de i verktøykassa si? Hvordan kan de finne ut hvor du var for 10 år siden?
  Publisert tirsdag
  28 min
 • Espen Lee Spesial

  Espen Lee Spesial

  Espen Lee. Mannen - myten - legenden. Hvordan starta det hele? Bli med på et lite dykk inn i Espens fortid, og få høre om noen av de litt mer spesielle sakene han har vært med på. Fra militærere, via leiesoldat, og pengeinnkrever, eller mekler, som Espen sjøl kaller det.
  Publisert 23. mai
  45 min
 • Jakten på Norges Største Svindler - Del 10

  Jakten på Norges Største Svindler - Del 10

  Det dukker stadig opp nye saker rundt Johannes Flø. I dagens episode treffer vi Mona Halvorsen, som tydelig erfarte at Johannes allerede i 1997, var svært dårlig til å gjøre opp for seg. Hvordan klarte hun - som en av de SVÆRT få - å få Johannes til å gjøre opp?
  Publisert 16. mai
  35 min
 • Jakten på Norges Største Svindler - Del 9

  Jakten på Norges Største Svindler - Del 9

  Vi fortsetter vår graving i kjølvannet av Johannes Flø. Og vi skal i dag treffe enda et offer, og dykke inn i måten Johannes setter opp og utfører sine mange svindler. For mens verden levde i usikkerhet rett etter Covid traff oss, så han muligheter til å hente inn mer penger, fra folk som var desperate etter smittevernsutstyr.
  Publisert 9. mai
  33 min
 • Jakten på Norges Største Svindler - Del 8

  Jakten på Norges Største Svindler - Del 8

  I Jakten på Norges Største Svindler skal vi i dag ta dere med på en virkelig biljakt. Vi finner ut hvor Johannes Flø sin kone Lonnie trener hver eneste dag. Og så er det bare å hive seg på hjul, for å finne ut hvor de nå holder hus. Og du får også siste oppdatering fra Hamar.
  Publisert 2. mai
  35 min
 • Jakten på Norges Største Svindler - Del 7

  Jakten på Norges Største Svindler - Del 7

  I denne episoden skal vi være med vår amerikanske etterforsker på jobb, og lære litt om hvordan hun finner det hun leter etter. Det er ikke bare å søke opp adressen på nettet, og troppe opp på døra, når man er på jakt etter Norges Største Svindler, som holder en svært lav profil!
  Publisert 25. april
  35 min
 • Jakten på Norges Største Svindler - Del 6

  Jakten på Norges Største Svindler - Del 6

  I dagens episode, hører vi fra Vidar Neverdal, som tok kontakt med oss etter å ha hørt på podcasten. Han ønsker å kommentere enkelte av våre påstander, og snakker om sine møter med Johannes Flø. Så følger vi opp invitasjonen til Arne Søberg, og følger siste utviklingen i Hamar.
  Publisert 18. april
  27 min
 • Jakten på Norges Største Svindler - Del 5

  Jakten på Norges Største Svindler - Del 5

  I jakten på Norges største svindler - Johannes Flø - er vi i USA og treffer både etterforskere, advokater, og andre ofre for Johannes sine svindler. Og hva ett av ofrene har å si om Johannes, er overraskende for de fleste av oss. Opplev Henlagt LIVE på Kafé K i Porsgrunn nå førstkommende fredag!
  Publisert 11. april
  35 min
 • Jakten på Norges Største Svindler - Del 4

  Jakten på Norges Største Svindler - Del 4

  Hva skjedde med Espen etter at hjertet stoppet på sjukehuset? Klienten Morten ble politianmeldt for å ha sendt Espen & Andy på Arne Søberg. Og hvordan jobber gutta i USA?
  Publisert 4. april
  28 min
 • Jakten på Norges Største Svindler - Del 3

  Jakten på Norges Største Svindler - Del 3

  LIVREDD FOR ESPEN LEE - Vi er med Espen & Andy når de møter Arne Søberg, hjemme hos ham selv. Vi får også høre hans reaksjon på dette møtet. Espen får utrolige smerter, og blir hentet av Ambulanse, mens puls og blodtrykk blir stadig lavere.
  Publisert 28. mars
  39 min