Podkast
Morgenklubben med Loven & Co

Morgenklubben med Loven & Co

Podplay
Start dagen med et smil med Kim Dahl, Geir Schau og Øyvind Loven mandag til fredag fra 05:59! Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største hendelser.

Alle episoder

 • Best of uke 12 - Morgenklubben med Loven & Co

  Best of uke 12 - Morgenklubben med Loven & Co

  Ny uke er over, dermed nye høydepunkter fra Morgenklubben. Loven har blant annet fortalt om sitt elskede forhold til Aurlandsko. Vi har snakket med en tannlege om dårlig ånde, ny airfryer-prat. Geir har tatt for seg tiktokforbudet på Stortinget. Du får også Hvem ringer, Topp 10-lister og annet godt!
  Publisert fredag
  66 min
 • Best of uke 11 - Morgenklubben med Loven & Co

  Best of uke 11 - Morgenklubben med Loven & Co

  Nå nærmer det seg helg, og det betyr høydepunkt fra Morgenklubben. I denne ukas podcast får du blant annet en litt kvass MoteLoven, noen av ukas nyheter, topp 10 liste og andre morsomme livshendelser. God fornøyelse!
  Publisert 17. mars
  71 min
 • Best of uke 10 - Morgenklubben med Loven & Co

  Best of uke 10 - Morgenklubben med Loven & Co

  Ny uke er over, og det er på tide med høydepunktene fra Morgenklubben. Uken startet bra med en overraskelse fra Loven, vi forteller om en som kanskje hadde en litt dårlig dag på jobben. Vi har også fått en pakke fra lytter, og masse gøy. God fornøyelse!
  Publisert 10. mars
  62 min
 • Best of uke 9 - Morgenklubben med Loven & Co

  Best of uke 9 - Morgenklubben med Loven & Co

  Ny podcast med høydepunkt fra Morgenklubben. Vi har blant annet funnet ut hvorfor Siri på iPhone reagerer selv om du ikke snakker til den. Loven og Geir irriterer seg også over posten, og vi har tatt et tilbakeblikk da Geir var veganer. Hvem ringer og Geirs grovis er også på plass
  Publisert 3. mars
  68 min
 • Best of uke 8 - Morgenklubben med Loven & Co

  Best of uke 8 - Morgenklubben med Loven & Co

  Ny podcast med høydepunkter fra uka! Vi har blant annet hatt besøk av Tina og Bettina, Geir ble frustrert da han så Debatten på torsdag, og Loven blir grisegæren av Pepsimax med mango smak! God fornøyelse.
  Publisert 24. februar
  51 min
 • Best of uke 7 - Morgenklubben med Loven & Co

  Best of uke 7 - Morgenklubben med Loven & Co

  Nå er det helg for Morgenklubben og det betyr nye høydepunkt fra uka som har gått. Blant annet fikk vi dommen til MoteLoven på noen sko. Vi hadde som vanlig litt prat om mat, og Märtha Louise skiller seg litt ut når hun prater svensk. Hvem ringer og Geirs grovis er også på plass. God fornøyelse!
  Publisert 17. februar
  53 min
 • Best of uke 6 - Morgenklubben med Loven & Co

  Best of uke 6 - Morgenklubben med Loven & Co

  Ny uke er over, og her får du høydepunktene av Morgenklubben denne uken. Vi har blant annet snakket om sleipe butikker, poser, Roger Waters og at nyhetene spoiler. Hvem ringer og Geirs grovis er også på plass! God fornøyelse!
  Publisert 10. februar
  53 min
 • Best of uke 5 - Morgenklubben med Loven & Co

  Best of uke 5 - Morgenklubben med Loven & Co

  Morgenklubben er igjen ferdig med en ny uke. I podden finner du blant annet quizer, hvem ringer, MoteLoven, snakk om trendy navn, og som alltid, Durek update. God fornøyelse!
  Publisert 3. februar
  62 min
 • Best of uke 4 - Morgenklubben med Loven & Co

  Best of uke 4 - Morgenklubben med Loven & Co

  Denne uken har vi blant annet tatt for oss en liten artig bursdagshilsen i avisen, snakket med lyttere, tatt for oss det kjente fenomenet trippel trumf, Kim avslører at hun er med i ett nytt tv-program. Hvem ringer og Geirs grovis hører du som vanlig. God fornøyelse!
  Publisert 27. januar
  64 min
 • BONUS - Høydepunkter fra døgnsending

  BONUS - Høydepunkter fra døgnsending

  En sending uten om det vanlige. I denne podcasten er det mye godsaker, for mye til å beskrive. Bare lytt og nyt. Viktig å legge til at de to morgensendingene fra torsdag, og fredag ligger i forrige pod. Der er det også mye gøy å hente!
  Publisert 22. januar
  100 min