Podkast
#bransjen

#bransjen

Caroline Bonnet
Caroline Bonnet, artist, sanger og låtskriver, snakker med kolleger og andre bransjefolk som har mye taus kunnskap, mange spennende historier og mye rart å fortelle om livet i musikkbransjen.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Alle episoder

 • #bransjen- Sesong 5- Episode 2- Tove Bøygard

  #bransjen- Sesong 5- Episode 2- Tove Bøygard

  TOVE BØYGARD gjester Hashtag Bransjen. 

  Vi snakker om Blitz-miljøet, punken og undergrunnsscenen i “Europaruta”! 

  Man kan ikke unngå å komme inn på bransje-cowboys, eller hva?


  Psykisk helse er i fokus denne sesongen og vi snakker om angst som en naturlig del av det å være menneske, men som også for noen kan virke ødeleggende.

  Tove forteller om sin erfaring med angst og hvordan det har blitt mer til en behjelpelig venn i låtskrivinga..


  Hvordan kan man kjenne seg som et menneske gjennom musikken? 

  Sjekk ut den lune praten fra Lekerommet Studio!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert i går
  47 min
 • #bransjen- Sesong 5- Episode 1- Stig Mass

  #bransjen- Sesong 5- Episode 1- Stig Mass

  Stig Mass har vært mer åpen enn de fleste når det kommer til psykisk helse da han tidligere gikk under pseudonymet Bipolar Superstar. Han valgte riktignok å legge prosjektet på hylla og jobber nå med sitt soloprosjekt under eget navn. Det reflekteres rundt mange spennende emner i denne første episoden med fokus på psykisk helse i musikkbransjen. 

  Vi er innom blant annet viktigheten av tosidighet i et samfunn som forsøker å forenkle oss.. Har du tenkt over hva «synlighet» gjør med oss? ..at innhold er undervurdert? Eller at selvfølelse og selvtillit er to forskjellige ting? 

  Velkommen tilbake til #bransjen 🧡  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 16. mars
  53 min
 • #bransjen- Sesong 4- Episode 10- Marte Wulff

  #bransjen- Sesong 4- Episode 10- Marte Wulff

  Siste episode av fjerde Hashtag-bransjen-sesong er en viktig èn. Aldri før har klima og bærekraftighet vært mer aktuelt å tenke på, og engasjere seg i, enn akkurat nå. Marte Wulff har et glødende engasjement i nettopp dette og gjør mye for å rette søkelyset på klimasaken. 

  Vi snakker om oppvåkning, økosorg, klimapop og det at vi trenger brobyggere mellom vitenskapen og folks liv! Vi som historiefortellere kan gjøre en viktig jobb!! 


  Tjun inn for en engasjerende og interessant sesongavslutning🍁🎶  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 6. oktober 2022
  67 min
 • #bransjen- Sesong 4- Episode 9- Rikke Normann

  #bransjen- Sesong 4- Episode 9- Rikke Normann

  Rikke Normann er artist og låtskriver, men jobber også som korist/vokalist for andre. Vi snakker om balansekunst i det å den ene dagen skulle gjøre egne ting og neste dag backe andres musikk. Å være tilpasningsdyktig er en stor fordel i musikkbransjen og Rikke takler dette med glans! Vi er snakker om det å “hoppe ut i ting”, jungeltelegrafen, låtskriving og pelskåpa til John Legend. Tjun inn for en lun samtale!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 22. september 2022
  50 min
 • #bransjen- Sesong 4- Episode 8- Øyvind Rønning

  #bransjen- Sesong 4- Episode 8- Øyvind Rønning

  Denne episodens gjest er musikkjournalist Øyvind Rønning. Han har anmeldt musikk i en mannsalder og har mye spennende å fortelle fra sitt liv i musikkbransjen. Vi snakker om fenomenet «terningkast», møter med Willie Nelson, hva en musikkjenner kanskje lytter etter pluss mye andre interessante refleksjoner om musikkbransjen. 

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 7. september 2022
  68 min
 • #bransjen- Sesong 4-Episode 7- Joakim Tinderholt

  #bransjen- Sesong 4-Episode 7- Joakim Tinderholt

  Denne episodens gjest i #bransjen er Joakim Tinderholt! Som anerkjent bluesmusiker, vet han ikke så rent lite om det å reise på turné, og det er ikke alltid det går som man hadde sett for seg..! Forruten om interessante og morsomme historier fra veien, har han mange gode refleksjoner om musikkbransjen. Episodens tema er: Janteloven og hvordan den kan påvirke oss musikere og artister. Det har seg også slik at Joakim er med som gjesteartist på en av låtene til Bonnie And The Jets´debutalbum. Denne er nemlig skrevet til nettopp; Janteloven. Unn deg denne gode samtalen som fant sted i Lekerommet Studio! 

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 24. august 2022
  61 min
 • #bransjen- Sesong 4- Episode 6- Claudia Scott

  #bransjen- Sesong 4- Episode 6- Claudia Scott


  Episodens gjest er Claudia Scott og Tema er: Kvinner i musikkbransjen🙌🏽


  Vi snakker om fordelen med å ha flere bein å stå på, dusjforheng på scenen, musiker-menyer, det at menn er overrepresentert og hvilke utfordringer man kan møte på som kvinne i en mannsdominert bransje, og hvordan takle det ;)
  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 10. august 2022
  56 min
 • #bransjen- Sesong 4- Episode 5- Adam Douglas

  #bransjen- Sesong 4- Episode 5- Adam Douglas

  Episodens gjest er Adam Douglas og dagens tema er SPRÅK! Vi snakker også om alt fra bobil-turné og bluesklubb-livet, "tilfeldigheter", spilleglede og det å ha med seg bra folk på veien! Tjun inn for en hyggelig bransjeprat :)

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 28. juli 2022
  43 min
 • #bransjen-Sesong 4-Episode 4-Geir Bratland

  #bransjen-Sesong 4-Episode 4-Geir Bratland

  Neste gjest ut er en ekte rockestjerne; Geir Bratland!.. Episodens TEMA er: Det du ikke trodde gikk an å ha på en rider og litt til..!

  Vi snakker også om fordommer rundt metall-musikk, låter skrevet på flytoalettet, og det å ikke ha en plan B!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 14. juli 2022
  47 min
 • #bransjen- Sesong 4- Episode 3- Kjell Kjaperud

  #bransjen- Sesong 4- Episode 3- Kjell Kjaperud

  Neste gjest ut er bransje-legenden Kjell Kjaperud!


  Han har mye å fortelle om episodens tema; nemlig Groupies! Samtidig får vi mange gode historier fra veien fra en ekte rockestjerne, hvem andre kan si at de har turnert sammen med Led Zeppelin og Jethro Tull? Samtalen er også innom temaer som for eksempel det at mange artister og musikere har signert bort åndsverkene sine og urettferdigheten rundt dette.. tjun inn for en lun prat om musikkbransjen! 
  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 30. juni 2022
  60 min