Beautybloggerne

Beautybloggerne

Eccentric People
I denne podkasten skal gjengen fra Beautybloggerne ta deg med inn på innsiden av deres private liv, fortelle ufiltrert om gossip og brette ut om hendelser i hverdagen.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Alle episoder

 • 39. Drive business, London flørt, Quiz og Norsk sommer

  39. Drive business, London flørt, Quiz og Norsk sommer

  Tomas spør stressa Lotte om hvordan det er å starte business. Alexandra har vært på jentetur i London og er sliten som singel. Noe drastisk skjedde på flyplassen som sjokkerer gjengen. Kjæresten til Lotte, Cornelius skal reise på guttetur og han får kline så mye han vil. Tomas har lagd en liten kunnskaps quiz som engasjerer sterkt. De snakker videre om hvordan det føles å være utenfor.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert fredag
  41 min
 • 38. Irriterende klesstørrelser, ny frisørsalong og meninger om navn

  38. Irriterende klesstørrelser, ny frisørsalong og meninger om navn

  Ragnhild, Lotte og Helle møtes for å prate om løst og fast. Ragnhild starter episoden med en quote etter å ha møtt en stor gjeng med skryt, status og penger. Helle har vært på Zara og handlet med stor frustrasjon, Lotte gir en oppdatering på den nye frisørsalongen hennes, blir det som en farget psykedelisk tripp? Er gjengen alltid ærlig og seg selv når de er med forskjellig type mennesker, eller tilpasser de seg? De diskuterer barnenavn, dobbeltnavn og egne navn.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 26. mai
  36 min
 • 37. Hjemme fra tur, Alexandra har flyttet ut, nationaldagen og flørting

  37. Hjemme fra tur, Alexandra har flyttet ut, nationaldagen og flørting

  Tomas, Ragnhild og Alexandra forteller om reisen Beautybloggerne hadde til Marbella. Det var jobb, yacht og god stemning. Alexandra har endelig flyttet og forteller hvordan hun opplever det. Ragnhild kommer med et godt tips for å skjule stive nipler! Tomas spør om flørtetips og deres erfaringer rundt hvordan jentene flørter og forteller flaut en historie.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 19. mai
  29 min
 • 36. Marbella, interiør krise, catfish, høy rente og boller i luften

  36. Marbella, interiør krise, catfish, høy rente og boller i luften

  Single Alexandra skal finne ut av hvem hun er interiørmessig. De forteller om opplevelser rundt catfish, er Tinder datene sånn som bildet? Therese kommer med et godt produkt tips. De snakker om at renta skal opp og hvordan det påvirker dem selv og Norge. Ønsker de en annen/ny jobb? Hva skulle det såfall vært? Alexandra ønsker ikke være fornuftig.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 12. mai
  31 min
 • 35. Tre dagers fengsel, squierting og erogene soner på kroppen

  35. Tre dagers fengsel, squierting og erogene soner på kroppen

  Therese er tilbake i studio og har faktisk tatt med den ekle videoen fra forrige episode med Alexandra og Lotte. Alex og Tomas er i sjokk og de skravler videre om livet i det siste. Tomas har fått en advarsel i posten og vurderer å ta straffen. Therese har vært i fengsel før! De går en runde om hvor deres erogene sone på kroppen er. Det blir hett i rommet når de diskuterer kviser og hva slags produkter de anbefaler for det. Er det på tide med prevensjon for menn? Alexandra har funnet noe spennende på nett.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 5. mai
  30 min
 • 34. Kokain, Coachella hooking og skrekk videoer på nett

  34. Kokain, Coachella hooking og skrekk videoer på nett

  Lotte og Alexandra er samlet i studio for en update og prat. De reagerer på kokainbruket i Norge etter debatten tidligere i uken og hvordan de personlig blir eksponert for det. Lotte og kjæresten har vært på Coachella og hooket med ulike mennesker, hvordan er det for de å se hverandre med andre? Lotte kom over ett ekkelt klipp og rykte som har blitt spredt nylig og de diskuterer traumatiske videoer de har kommet over i gjennom livet. Beautybloggerne har fått hets på Jodel som de gjerne vil forklare. Alex forteller om video versifisering på Tinder og Lotte forteller om hvordan par finner trekant deltager på appen. Alexandra avslutter med en oppdatering på singellivet og sexlivet.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 28. april
  39 min
 • 33. Forhatte Rowling, jobbe som Au pair og Only Fans uten sex

  33. Forhatte Rowling, jobbe som Au pair og Only Fans uten sex

  Duoen Ragnhild og Tomas er i studio. J. K. Rowling er upopulær pga ønsket debatt og har upopulære meninger om endring av kjønn. De stiller hverandre spørsmål som i utgangspunktet bør være enkel, for å sjekke allmenn kunnskapen til hverandre. Hvorfor har man små og store tamponger? Hvis man måtte levd av Only Fans uten å vise underlivet, hvordan er en kreativ måte å tjene penger på? Tomas er svært interessert i å leve etter kardemommeloven.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 21. april
  45 min
 • 32. Fokus bort fra det negative, smugling, Millennials og Gen Z

  32. Fokus bort fra det negative, smugling, Millennials og Gen Z

  Alexandra er på let etter en hobby og foreslår å sy og designe egne klær. Driver fortsatt folk med å dope ned folk med stikk på byen? Lotte kommer med do & dont´s om festivalen Coachella, hva er ulempen? Lotte avslører at hun smugler litt av hvert her og der.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 14. april
  39 min
 • 31. Ferskt brudd, hår på magen og trekant på Coachella

  31. Ferskt brudd, hår på magen og trekant på Coachella

  God påske! Alexandra har blitt singel og jentene prøver å muntre henne opp med mange gode dating forslag. Hvem er det hun kunne vært interessert i? Ragnhild har funnet en meget god krem til tør hud og Lotte skal til Coachella.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 7. april
  38 min
 • 30. Møtte familien etter tre år, økonomi og fordeling i parforhold

  30. Møtte familien etter tre år, økonomi og fordeling i parforhold

  Tomas har vært å besøkt familien i Sverige etter tre år, som tidligere har vært negativ til hans ledning pga religion og sterke meninger. Tomas tror nå han har fått tilbake familien sin, besøket er mye å ta innover seg. Ragnhild har funnet noe forferdelig på TikTok som sjokkerte gjengen som føler seg voksene og mer ansvarsfulle i dag. De snakker gjennom egne erfaringer og situasjoner med økonomi i parforhold, burde det splittes 50/50? Lotte avslutter med et godt produkt tips!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 24. mars
  50 min