Interiørhuset
94. Slik pusser du opp 55 kvm på budsjett!

94. Slik pusser du opp 55 kvm på budsjett!

Publisert 1. februar
29 min

Marianne sin nye Instagram-serie: «Vi pusser opp Adamstuen» har tatt helt av. Med over 215 000 visninger tar hun oss med inn i leiligheten på Adamstuen i seks episoder som er tilgjengelig nå. Episodene er  smekkfulle av inspirasjon for deg som tenker på å pusse opp enten leiligheten, huset eller hytta.

Hva koster oppussing av 55 kvadratmeter? I denne episoden deler vi budsjett, valg av løsninger og stylingtips. Tipsene oppgraderer leiligheten fra en ordinær blokkleilighet til en funksjonell interiørperle, på under en måned. Og vi avslører at det er på et fornuftig budsjett ved å velge smarte løsninger og gjenbruk, men også høy kvalitet og godt håndverk. Oppussing av eiendom er mer enn å style den lekker. Det handler om å se løsninger, endre rominndeling, bevare og oppgradere rommene slik at det blir en lønnsom investering.

Forrige uke besøkte jentene Rosendahl og Magnors vårlanseringer - og avslører her hva som er vårens farger og stil, og Oslo design Fair overrasket oss med en sanselig opplevelse.