Interiørhuset
93. Bli med inn bak dørene i «Casa Tranquilo»

93. Bli med inn bak dørene i «Casa Tranquilo»

Publisert 25. januar
34 min

Vi er hjemme hos Harlem Alexander og Jan Thomas på Elisenberg. «Casa Tranquilo» er ikke bare en lekker designleilighet, men et godt sted å være for en familie på tre. Her har paret skapt et hjem fylt med ro, harmoni og organiske former. Paret hadde fra starten klare formeninger om hvordan rommene skulle passe sammen gjennom farger, former og design, og det er Harlem som har vært prosjektleder. I denne episoden møter vi Harlem og hunden Tyr i en superkoselig samtale rundt spisebordet.

Vi får innsyn i hvordan han planlegger med moodboard, og hvordan han underveis i prosjektet utviklet et slags ying-yang-samarbeid med interiørarkitekten som både utfordret interiøret og stilen, og sammen har de skapt Harlem og Jan Thomas sitt drømmehjem. Han deler raust fargekoder fra alle rom slik at du kan la deg inspirere i ditt neste prosjekt. Harlem er også en kunstner som gjerne mikser design med egne spennende DIY prosjekter.

Vi du bli bedre kjent med Harlem kan du høre den første episoden vi laget med i januar 2022. Der forteller han om det spennende livet som kjendisstylist for englene i Victoria Secret showene. 

De lekre bildene fra leiligheten kan du se på Instagram.