Podkast
fÆb

fÆb

fÆbrik og Podplay
De fire jentene i fÆbrik driver til daglig et selskap sammen som inspirerer til gjenbruk og søm. På godt og vondt har de kommet ekstremt tett på hverandre. Med denne podkasten risikerer jentene å ødelegge sitt gode rennomé som prektige syjenter med høy moral. Programledere: Jenny Skavlan, Mari Nordén, Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne Produsent: Øystein Weibell

Alle episoder

 • Laksemann + svett møte

  Laksemann + svett møte

  Jenny øver seg på å kose og klemme, Ingrid har fått dovann i øyet og Mari mener at dugnad er den nye treningsformen. Og vi får en ekspert til å hjelpe oss med knipeøvelser, noe som faktisk like relevant for dere gutta. Hør hvorfor.
  Publisert 30. januar
  46 min
 • Soulmates + tissemuskel

  Soulmates + tissemuskel

  Vi har besøk av vår nye daglig leder, Karoline, som er like dårlig til å synge som Jenny. Ingrid drar gjerne på joggetur når hun må tisse, Jenny har vist rompa til naboen og Mari mener det er på tide å planlegge hvilket bilde du skal ha i begravelsen din.
  Publisert 23. januar
  50 min
 • Einball + stort spørsmål

  Einball + stort spørsmål

  Ingrid syns det er på tide å bli dame, Jenny har tatt flykick på 2023, og Mari angrer på at hun ga kjæresten samboerskap i julepresang. Dessuten har Ingrid et spørsmål til de andre som skaper enorm stemning i studio.
  Publisert 16. januar
  45 min
 • Høydepunkter fra 2022

  Høydepunkter fra 2022

  Kjære lytter. Takk for at du lytter på podkasten og gir oss tilbakemeldinger, spørsmål og ris/ros. Vi gleder oss til å skravle oss gjennom 2023 sammen med deg. Her er noe av det i delte med dere i vårt første podkast-år.
  Publisert 26. desember 2022
  43 min
 • Snegleøyne + sitronterte

  Snegleøyne + sitronterte

  I årets siste vanlige podkastepisode tester vi hvordan det er å gå med guttebokser, mindfulness og meditasjon er tema mens Bertas sitronterte serveres. PS! Det kommer høydepunkter fra 2022 i romjulen :-)
  Publisert 19. desember 2022
  47 min
 • Bergtuns fødsel + mislykket nasjonalhelt

  Bergtuns fødsel + mislykket nasjonalhelt

  Ingrid Bergtun er på besøk og forteller absolutt alt om fødselen. I tillegg leter Mari etter skjegget, Ingrid VL har trodd hun skulle bli nasjonalhelt, og Jenny har utløst alarmen i fast-fashionbutikk.
  Publisert 12. desember 2022
  65 min
 • Zalokur + siklepikk

  Zalokur + siklepikk

  Ingrid VL har begynt å vaske håret med Zalo, Jenny måtte bruke Google Maps for å finne skogen, og Mari kjenner at novembermørket har lagt seg som et tungt teppe over henne. Og er det virkelig sant at Jenny er kåret til Norges mektigste?
  Publisert 5. desember 2022
  44 min
 • Emokrati + ekstrautstyr

  Emokrati + ekstrautstyr

  Ingrid VL har blitt lurt inn i kirken på "meditativ jazz», Jenny har hatt et så sterkt ønske om regulering at hun brukte ståltråd og limpistol på tennene, og Mari har en ny utfordring til deg som ønsker å finne roen. Og vi fordyper oss i hva emokrati er for noe.
  Publisert 28. november 2022
  45 min
 • Ompalompa + historisk empati

  Ompalompa + historisk empati

  Jenny føler seg voksen fordi hun har bil, Ingrid VL har hacket algoritmene på internett og Mari lærer oss å bli mer zen. Vi lurer også på hvor i all verden det skal være greit å skrike hvis man har behov for det. Og; vi har tråkka i salaten og ringer for å få hjelp og rettledning.
  Publisert 21. november 2022
  47 min
 • Big clit energy + grevlingdress

  Big clit energy + grevlingdress

  Jenny er usikker på om hun føler noe eller bare må prompe, Lysne har for sikkerhets skyld sjekket om hun er et kjempetalent på hiphopdans, og Mari gir deg lyden av big clit energy. Og hva syns vi egentlig om folk som filmer at de griner?
  Publisert 14. november 2022
  44 min