Podkast
Lokalfotballen

Lokalfotballen

Mottaket Media
Lokalfotballen dekker det meste av breddefotballen på Romerike både for kvinner og menn. Er du spiller, trener, leder eller rett og slett glad i den lokale fotballen så er dette noe for deg.

Det er Espen Bråthen som drifter Lokalfotballen og er programleder, og han har med seg forskjellige gjester til hver episode.

Les mer på www.lokalfotballen.blog

Alle episoder

 • Fullt fokus på serieåpningen i 4. divisjon

  Fullt fokus på serieåpningen i 4. divisjon

  Lokalfotballen fikk storfint besøk av de to opprykkslagene foran serieåpningen. Stian Isetorp i Fjellhamar og Mats Arstad i Løvenstad tok en god prat med Espen Bråthen foran det vi har gleda oss mest til. Serieåpningen i 4. divisjon. Det blir oppkjøring, rykter og vrøvl, tabelltips og litt tips foran kampene.

  Produsert av Mottaket Media.
  Publisert i går
  61 min
 • Dommerne elsker fotball like mye

  Dommerne elsker fotball like mye

  I årets tredje podkast har Lokalfotballen besøk av eliteseriedommer Christian Moen og dommersjef i NFF Akershus, Arion Shaqiri. Sammen med Roy Arne Berg spør vi om dommerne er med i fotballfamilien eller ikke. Hvor viktig er spilleforståelse, psykologi og ledelse? Er rekrutteringen god nok? Hvorfor er det så mange hetshistorier og nesten ingen gode dommerhistorier der ute?

  Uansett, så elsker dommerne fotball like mye som oss andre i fotballfamilien.
  Publisert 9. mars
  87 min
 • Alt om 3. divisjonen for Romerike

  Alt om 3. divisjonen for Romerike

  Lokalfotballen har fått besøk av gjestene Knut Erik Johansen (trener i Lørenskog) og Kai Holt (trener i Skjetten), og vi går gjennom 3. divisjonene der Romerike har lag - altså avdeling 1, 2 og 6. Vi snakker om kunstgress, reiser til nord, bygge lag og klubb og selvfølgelig minimalt med rør. Kos deg!
  Publisert 18. februar
  76 min
 • Lokalfotballen fyrer opp foran sesongen

  Lokalfotballen fyrer opp foran sesongen

  I årets første podkast har Lokalfotballen (Espen Bråthen) og Roy Arne Berg besøk av Pål Thoreid og Henning Holt. Praten går konstant i 1,5 time om 4. divisjon, 5. divisjon og vi svinger innom det meste ellers i den lokale fotballen på Romerike.
  Publisert 8. februar
  100 min
 • Episode 2

  Episode 2

  I episode 2 av Lokalfotballen sin podkast har vi fått besøk av Pål Thoreid og Roy Arne Berg, og vi tar en god runde på alt som har skjedd i breddefotballen - med hovedfokus på 4. og 5. divisjon.
  Publisert 20. mai 2022
  93 min
 • Episode 1

  Episode 1

  I comeback-podkasten til Lokalfotballen snakker vi med gjestene Roy Arne Berg, Truls Jørstad og Henning Holt om oppstarten etter korona og 4. divisjon. Det er så deilig å være ordentlig igang med grasrota igjen.

  Publisert 22. februar 2022
  66 min