Podkast
#Nyhetene

#Nyhetene

Loff & Acast
Bli oppdatert på ukas viktigste saker i #Nyhetene, en underholdningspodcast der programlederne Øyvind og Christoffer inviterer en kjent gjest for å gå gjennom nyhetsbildet.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Alle episoder

 • Snorre og Jølle | TikTok blir forbudt og Durek er i megatrøbbel igjen!

  Snorre og Jølle | TikTok blir forbudt og Durek er i megatrøbbel igjen!

  Kommer USA og Norge til å gjøre TikTok ulovlig? Hvordan har Loff satt Durek Verrett i trøbbel den siste uka? Dette og mye mer får du høre om i ukens episode der Snorre og Jølle fra Kontoret blir med på å diskutere ukas viktigste nyhetssaker. Det blir konkurranse om Putin og Xi Jinpings møte i Moskva, Boris Johnsons trøblete forsvar for COVID-festene og klimarapporten som kom denne uka. Snorre briljerer med sjokkerende mye kunnskap i konkurransen. I tillegg har Christoffer med seg sakene som ikke nådde helt opp i nyhetsbildet denne uka: Hollywood-stjerne i retten, svensker som invaderer Norge og barn som blir skutt når de leker ringepigg.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert fredag
  78 min
 • Lotte og Maciek | USA i klinsj med Russland, Oscar-utdeling og Eirik Jensen løslates 19 år for tidlig

  Lotte og Maciek | USA i klinsj med Russland, Oscar-utdeling og Eirik Jensen løslates 19 år for tidlig

  Erling Braut Haaland har slått rekorder, men det mest påfallende er at vi fant hans skjulte søskenbarn med et mildt sagt overraskende navn. Øyvind er bortreist på jobb, så Maciek stepper inn og får ansvaret for Christoffers boblere. Han leverer elleve kruttsterke boblere der det blant annet snakkes om en død person funnet i Bergen, en ubrukelig streik hos Ruter og domfellelsen av kunstneren (eller svindleren) Werner Jensen. En stappfull nyhetsuke oppsummert med singelaktuelle Lotte Sollie.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 17. mars
  69 min
 • Mads Eldøen | Snikfilming på VGS, midt-norsk helsehelvete og det viktigste om krigen

  Mads Eldøen | Snikfilming på VGS, midt-norsk helsehelvete og det viktigste om krigen

  Hvordan skal det gå om Russland vinner den viktige byen Bakhmut i krigen i Ukraina? Hvem er denne Knut Terje som har snikfilmet jenter på doen i Nordland? Og hvor har det blitt av de 16000 brevene som ble borte fra Helse Midt-Norge? Dette og mye mer får du høre om når skuespiller Mads Eldøen gjester ukens episode av #Nyhetene. Det blir sylskarp konkurranse der Mads og Christoffer konkurrerer om å vite mest om kvinnedagen, Storbritanninas ønske om å nekte folk å søke asyl og om status for den utskjelte Follobanen som gjenåpnet denne uka. Christoffer har som vanlig med seg boblere, denne gangen om snikfilmingen i Nordland og en vindrikkende bussjåfør på Vestlandet. Selvfølgelig har han glemt en tredje bobler, men Mads kommer heldigvis inn som en reddende puslespillbrikke og setter søkelys på den sjokkerende nyheten om helseplattformen i Trøndelag og 16000 brev som på mystisk vis er på avveie.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 10. mars
  53 min
 • Snorre Monsson | Urfolkopprør mot staten og planeter på kollisjonskurs

  Snorre Monsson | Urfolkopprør mot staten og planeter på kollisjonskurs

  Hvorfor demonstrerer unge samer mot regjeringen om dagen? Og kommer Venus og Jupiter til å kræsje?! Dette og mye mer får du høre om i ukens episode. Årets humorspire Snorre Monsson blir med Øyvind og Christoffer på en reise gjennom den siste ukas nyhetssaker. Det blir som vanlig konkurranse og i tillegg har Christoffer forberedt seg særdeles godt til å presentere ukens boblere - sakene som ikke nådde helt opp i nyhetsbildet denne uka. 

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 3. mars
  63 min
 • Egil Skurdal og Nummis | AirPods-advarsel og ukultur i forsvaret

  Egil Skurdal og Nummis | AirPods-advarsel og ukultur i forsvaret

  Hvorfor sliter forsvaret fortsatt med mobbing og trakassering? Hva har vi lært av det første året med krig i Ukraina? Og ikke minst, hvordan klarte USA å smugle den eldgamle presidenten sin inn i krigssonen denne uka? Dette og mye, mye mer får du høre om i ukens fullspekkede utgave av #Nyhetene. Norges gladeste mann Egil Skurdal er med og sprer god stemning og skråblikk på den siste ukas nyhetssaker. Og jaggu meg er den tapte sønn Magnus Numme tilbake med en gjesteopptreden og byr på noe vi har savnet veldig: Ukens Unge Nyheter! Henger du med hele veien får du også et meeeeget sterkt musikalsk innslag fra Egil!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 24. februar
  99 min
 • Nora Svenningsen | Nådeløs dom over influensere på coca-kjøret

  Nora Svenningsen | Nådeløs dom over influensere på coca-kjøret

  Burde NRK droppe Sophie Elise etter «pose-gate»? Hvor var Jens Stoltenberg denne uka og hva sa han til menneskene han møtte der? Dette og mye annet får du høre mer om i ukens episode der komiker Nora Svenningsen er med Christoffer og Øyvind på en oppsummering av ukas nyhetssaker. Det blir tett i konkurransen og Christoffer stiller opp med ukens boblere - sakene som ikke nådde helt opp i nyhetene den siste uka.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 17. februar
  63 min
 • Publisert 10. februar
  73 min
 • Ingrid Simensen | Sjokkerende holidaydip-news og TikTok-trøbbel for influencerminister

  Ingrid Simensen | Sjokkerende holidaydip-news og TikTok-trøbbel for influencerminister

  Hvordan skal folk få seg dip til potetgullkosen etter denne ukens prisøkninger på mat? Og hvor smart er det egentlig av en justisminister å dele masse om livet sitt på en kinesisk app? Dette og mye, mye mer får du høre om i ukens episode. Øyvind er endelig tilbake og i tillegg til Christoffer er vår kjære stamgjest Ingrid Simensen med på å diskutere ukas viktigste nyheter. Det har skjedd MYE denne uka og får du med deg den lille timen vi byr på her, så kan du gå inn i helga med stor selvtillit på egen kunnskap. Henger du med hele veien får du også et unikt og intimt innblikk i Øyvinds store lidenskap!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 3. februar
  56 min
 • Loff | Hatytringer mot Martha Leivestad, Justin Bieber casher inn og masseskytinger i USA

  Loff | Hatytringer mot Martha Leivestad, Justin Bieber casher inn og masseskytinger i USA

  Tyskland sender stridsvogner til Ukraina, flere land inkludert Norge joiner, og Russland kommer med nye trusler til landene som bidrar. Det nye året har startet med flere masseskytinger i USA. Hvorfor skjer det, og hvor mange er det sammenlignet med i fjor? Kommentarfelt på VG og TikTok ble sperret etter hets av Martha Leivestad, SAS gikk nesten konkurs, og nå avsløres sjefens lønn, som overrasker. ABC-klinikken på Ullevaal legges ned, både galskap og trist!


  Dette er blant sakene som drøftes og diskuteres i ukens episode. Øyvind er fortsatt MIA, så Mikkel og Bror blir med i praten om ukens nyheter. 


  I tillegg er det en lenger prat om at pop-prinsen Justin Bieber har solgt alle låtene sine. Mikkel forklarer hva dette betyr, og hvorfor han tror bassen valgte å selge.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 27. januar
  60 min
 • Loff | HIV på norske utesteder, Carew i ny jobb og full uenighet om våpenstøtte

  Loff | HIV på norske utesteder, Carew i ny jobb og full uenighet om våpenstøtte

  Det går rykter om tilfeldige HIV-offere på norske utesteder, John Carew har fått seg splitter ny jobb og det er full uenighet om våpenstøtte til Ukraina i partiet Rødt.

  Hva skjuler det seg i dokumentene som Joe Biden har glemt i garasjen, hva er styringsrenta endret til og hvem er det som skyter i Oslo? 


  Øyvind har fått korona, så Bror og Mikkel fra Loff stepper inn som ukas gjester. Med Øyvind eller ei – målet er fortsatt å oppdatere deg på det viktigste som har skjedd den siste uken, og det er opp til deg å bedømme om de klarer det uten det trygge ankeret ved roret.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

  Publisert 20. januar
  65 min