AVHØRT

AVHØRT

BATONG MEDIA og Podplay
Stein Morten Lier og Helge Moldver gir deg historier fra virkeligheten som du aldri trodde du ville få høre — eller i det hele tatt visste eksisterte.

Alle episoder

 • Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 7: Trøbbel i Hanoi

  Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 7: Trøbbel i Hanoi

  Roger Bullman legger ut på andre etappe i fluktforsøket fra Vietnam til Norge. I Hanoi begynner Helge å bekymre seg for å bli arrestert sammen med Roger og når de kommer til flyplassen går ikke alt etter planen…
  Publisert tirsdag
  31 min
 • Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 6: Det siste forsøket

  Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 6: Det siste forsøket

  Det er mai 2023. Stein Morten og Helge er tilbake i Vietnam for første gang siden det mislykkede fluktforsøket for over tre år siden. Roger Bullman har bestemt seg for å gjøre et aller siste forsøk på å reise hjem til datteren til Norge, og han vil at Avhørt skal dokumentere flukten.
  Publisert 1. juni
  32 min
 • Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 5: Oppdateringen

  Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 5: Oppdateringen

  Etter snart fire år på flukt fra Thailandske myndigheter blir Roger Bullmans helse stadig dårligere og han er nær ved å gi opp etter utallige mislykkede forsøk på å få ham hjem.
  Publisert 30. mai
  36 min
 • Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 4: Hjelperne

  Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 4: Hjelperne

  Det har gått et år siden Stein Morten og Helge var vitne til det mislykkede forsøket på å få Roger hjem til Norge, men hva har skjedd siden sist? Har et norsk sikkerhetsselskap forsøkt å svindle Rogers venner for 400 000? Vi etterforsker saken. (dette er en nyrestaurert og oppdatert versjon av episoden som først ble publisert i 2021)
  Publisert 29. mai
  36 min
 • Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 3: Redningsforsøket

  Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 3: Redningsforsøket

  Roger Bullman har levd fire måneder på flukt. Nå har privatetterforskerne Espen Lee og Andy Larsgård reist til Vietnam for å forsøke å hjelpe ham hjem. Kan de klare det? (dette er en nyrestaurert og oppdatert versjon av episoden som først ble publisert i 2020)
  Publisert 28. mai
  58 min
 • Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 2: Flukten

  Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 2: Flukten

  Roger Bullman er etterlyst for drap i Thailand. Han har flyktet landet og befinner seg nå i klørne til en kriminell. Kommer han seg i sikkerhet, og får han noensinne se datteren sin igjen? (dette er en nyrestaurert og oppdatert versjon av episoden som først ble publisert i 2020)
  Publisert 27. mai
  34 min
 • Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 1: Drapet

  Roger Bullman: Etterlyst av Interpol Del 1: Drapet

  I august 2019 blir Roger Bullman siktet for drap etter et basketak i Thailand. Roger bestemmer seg for å flykte etter selv å ha blitt truet på livet. I første del av denne serien forteller han sin egen versjon av hva som skjedde den skjebnesvangre natten. (dette er en nyrestaurert og oppdatert versjon av episoden som først ble publisert i 2020)
  Publisert 27. mai
  46 min
 • Kongsberg, psykopater og håndbak med Jannik

  Kongsberg, psykopater og håndbak med Jannik

  Stein Morten, Helge og Lars Christian møtes i studio for å oppsummere etter de siste ukenes hendelser. Hva skjedde i etterkant av «slaget på Kongsberg»? Og hvem er sterkest i håndbak av Stein Morten og Jannik Iversen? Svaret på dette, og mere til, får du i denne ukens episode.
  Publisert 23. mai
  30 min
 • Det verste som kan skje

  Det verste som kan skje

  Den 19. juli 2020 opplever Juma Iraki det verste som kan skje. Han får beskjed om at hans to sønner er funnet drept og han er selv siktet i saken. I denne episoden av Avhørt forteller Iraki om den 9 måneder lange kampen for å bli frikjent, hvordan han ble behandlet av politiet i etterkant av den forferdelige hendelsen og hvordan han har bearbeidet sorgen etter tapet av barna.
  Publisert 15. mai
  1 t 30 min
 • Psykopaten

  Psykopaten

  De er blant oss, og de tenker og handler annerledes. De svindler, bedrar, lyver og utnytter andre, og bryr seg ikke noe om at de skader og traumatiser mennesker. I denne episoden får du i et innblikk i hvordan én av dem tenker om hvordan han manipulerer andre mennesker. En kortere versjon av denne episoden ble først publisert på Podme i 2021, men du kan nå høre den fulle versjonen av dette intervjuet, gratis, for første gang.
  Publisert 9. mai
  1 t 20 min