Podkast
AVHØRT

AVHØRT

BATONG MEDIA og Podplay
Stein Morten Lier og Helge Moldver gir deg historier fra virkeligheten som du aldri trodde du ville få høre — eller i det hele tatt visste eksisterte.

Alle episoder

 • Politi & Røver: Turnéslipp

  Politi & Røver: Turnéslipp

  Minst 100 millioner kroner er fortsatt på avveie etter ransbølgen på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. I 2004 ble NOKAS-raner Kjell Alrich Schumann pågrepet av politispaner Johnny Brenna etter det fatale ranet i Stavanger Sentrum. De var på hver sin side av loven, nå står de på samme scene for å dele sine historier fra da ransbølgen herjet landet. Avhørt, en av Norges største krimpodkaster har hatt stor suksess med utsolgte show i Oslo. Nå tar Stein Morten Lier, Helge Moldver og Lars Christian Nygaardstrand forestillingen med seg ut på veien til landets største byer.
  Publisert 31. januar
  4 min
 • Knut Holen: Politilederen som gikk imot sine egne

  Knut Holen: Politilederen som gikk imot sine egne

  Knut Holen var i nærmere 40 år en av de viktigste og mektigste i politiet. Men da han varslet om Baneheisasaken, ble han kalt illojal av sine egne. I denne episoden forteller han blant annet om sin lange karriere, og hvordan kulturen innad i politiet har endret seg de siste årene.
  Publisert 31. januar
  42 min
 • Pyromanen: Podme trailer

  Pyromanen: Podme trailer

  I 1997 herjer en pyroman i den lille bydelen Langestrand i Larvik. 8 uoppklarte branner, ingen gjerningsmann. Kan vi løse saken nå, over 25 år senere? Hør historien om brannene i Larvik og brannoffer Kristian Stensruds kamp for å finne den skyldige, eksklusivt hos Podme. Gå inn på podme.no eller last ned Podme-appen.
  Publisert 29. januar
  1 min
 • Stjålet Identitet Del 4

  Stjålet Identitet Del 4

  I November 2016 blir livet til “Kumar” snudd på hodet. Politiet kontaker ham med anklager om grovt bedrageri, selv hevder han at han har blitt svindlet for opp mot 4,5 millioner kroner. Vi bestemmer oss for å etterforske saken nærmere i et forsøk på å finne ut hvem som faktisk står bak svindelen og identietstyveriet. Del 4 av 4. En annen versjon av denne serien ble publisert på Podme i 2021.
  Publisert 24. januar
  52 min
 • Stjålet Identitet Del 3

  Stjålet Identitet Del 3

  I November 2016 blir livet til “Kumar” snudd på hodet. Politiet kontaker ham med anklager om grovt bedrageri, selv hevder han at han har blitt svindlet for opp mot 4,5 millioner kroner. Vi bestemmer oss for å etterforske saken nærmere i et forsøk på å finne ut hvem som faktisk står bak svindelen og identietstyveriet. Del 3 av 4. En annen versjon av denne serien ble publisert på Podme i 2021.
  Publisert 17. januar
  38 min
 • Stjålet Identitet Del 2

  Stjålet Identitet Del 2

  I November 2016 blir livet til “Kumar” snudd på hodet. Politiet kontaker ham med anklager om grovt bedrageri, selv hevder han at han har blitt svindlet for opp mot 4,5 millioner kroner. Vi bestemmer oss for å etterforske saken nærmere i et forsøk på å finne ut hvem som faktisk står bak svindelen og identietstyveriet. Del 2 av 4. En annen versjon av denne serien ble publisert på Podme i 2021.
  Publisert 10. januar
  37 min
 • Stjålet Identitet Del 1

  Stjålet Identitet Del 1

  I November 2016 blir livet til “Kumar” snudd på hodet. Politiet kontaker ham med anklager om grovt bedrageri, selv hevder han at han har blitt svindlet for opp mot 4,5 millioner kroner. Vi bestemmer oss for å etterforske saken nærmere i et forsøk på å finne ut hvem som faktisk står bak svindelen og identietstyveriet. Del 1 av 4. En annen versjon av denne serien ble publisert på Podme i 2021.
  Publisert 3. januar
  33 min
 • Godt nytt år!

  Godt nytt år!

  Vi starter året med en liten promo for det som kommer fremover. Vår splitter nye podkast Løpekompis kan du finne på Spotify, Apple Podkasts og de fleste andre steder hvor du finner podkaster!
  Publisert 2. januar
  5 min
 • Julespesial!

  Julespesial!

  Vi skaper litt julestemning i AVHØRT-studioet, ser tilbake på året som har gått og snakker litt om hva som kommer i 2023. God jul og godt nytt år!
  Publisert 27. desember 2022
  45 min
 • Torpedoen og Milliardæren Del 15

  Torpedoen og Milliardæren Del 15

  Jannik er tilbake i studio med spennende nyheter i saken sin!
  Publisert 27. desember 2022
  25 min