Stemmen bak

Stemmen bak

Nitro & Våis AS
Stemmen bak er en podkast hvor du blir bedre kjent med stemmeskuespillere og alle stemmene du hører rundt deg hver eneste dag. Hvem er egentlig personene bak stemmene du hører på film, TV, radio og internett? Få et innblikk i en verden full av dubbing og stemmearbeid i podkasten Stemmen bak!


Alle episoder

 • Johannes Joner

  Johannes Joner

  Han har dubbet i en årrekke og gjort utallige filmer og serier! Han opererer også foran kamera og på Oslo Nye Teater. Ta vel imot, Johannes Joner! 
  Våis.no // Podmaster.no // Dubbekurs.no
  Publisert mandag
  1 t 5 min
 • Kåre Conradi

  Kåre Conradi

  Han er en av Norges mest folkekjære og allsidige skuespillere! På scenen, på film, i studio; han leverer varene gang på gang! Du har kanskje hørt han i Flåklypa eller Coco? Her er, Kåre Conradi! 

  Våis.no / Podmaster.no / Dubbekurs.no

  Publisert 29. mai
  54 min
 • Benedikte Kruse

  Benedikte Kruse

  Hun synger, voicer og dubber! Du har helt sikkert hørt hennes fløyelsmyke stemme på tv, radio eller på scenen. Og du får høre henne her også: Benedikte Kruse!

  Våis.no / Podmaster.no / Dubbekurs.no

  Publisert 22. mai
  40 min
 • Preben Olram

  Preben Olram

  Han komponerer, produserer, synger, spiller, dubber og gjør voice over En legende innen stemmeskuespill: ta vel imot: Preben Olram!

  Våis.no / Podmaster.no / Dubbekurs.no

  Publisert 15. mai
  44 min
 • Julespesial

  Julespesial

  Vi oppsummerer 2022 og snakker om dubbing, jul og livet! Hva skjer fremover, hvor mange lydbøker har Thommie produsert, og hva skal vi spise på julaften er bare noen av spørsmålene som vil bli diskutert. Vi i Stemmen bak ønsker alle våre lyttere en gledelig jul og et fantastisk nytt år! 
  Publisert 23. desember 2022
  45 min
 • Suzanne Paalgard

  Suzanne Paalgard

  Hun er skuespiller og har dubbet en hel haug av karakterer! Hun har en kul stemme og en supergod energi. Ta godt imot, Suzanne Paalgard!

  våis.no / podmaster.no / dubbekurs.no
  Publisert 28. november 2022
  58 min
 • Even Bergan

  Even Bergan

  Han har dubbet i mange år og har gjort et bredt spekter av karakterer. I tillegg synger han både i studio og på scenen. Ta godt imot, Even Bergan!

  Våis.no / Podmaster.no / Dubbekurs.no
  Publisert 21. november 2022
  1 t 0 min
 • Lisa Stokke

  Lisa Stokke

  Hun synger, dubber og er en av våre største internasjonale musikalstjerner! Hun er den norske stemmen til Elsa i Frost, og har alltid mange spennende prosjekter på gang. Her er, Lisa Stokke!

  våis.no / podmaster.no / dubbekurs.no
  Publisert 14. november 2022
  1 t 5 min
 • Kevin Haugan

  Kevin Haugan

  Han synger, danser og dubber! For eksempel Daniel Tiger, Halvdan Viking og Jonny Quest. Han er en skikkelig Entertainer! Her er Kevin Haugan!

  Våis.no / Podmaster.no / Dubbekurs.no
  Publisert 31. oktober 2022
  39 min
 • Spesial: Erik Skøld

  Spesial: Erik Skøld

  Dagens gjest har jobbet på scenen og i studio siden 1992. Siden dubbe-debuten Max i Langbein og Sønn har hatt roller som Ron Stoppable, Sly, Tunk, Rigby og Anakin Skywalker. Han har gjort det meste innenfor stemmeskuespill og er også mannen bak "Stemmen bak". Her er Erik Skøld. 
  Publisert 24. oktober 2022
  54 min