ForsvinningsFredag Podkast

ForsvinningsFredag Podkast

Sara Høydahl og Podplay
Hva driver en bestemor til å ta livet av leieboerne sine, en etter en? Hvordan forsvinner et tvillingpar sporløst uten at politiet bryr seg? I 4 år har Sara Høydahl drevet med true crime innhold på Youtube, og nå er det på tide å forstørre true crime universet. Bli med hver fredag, når Sara tar et dypdykk i ulike forsvinnings- og drapssaker, både nye og eldre, kjente og ukjente. Følg podkasten på Instagram for å få med deg ekstramateriale til hver episode @forsvinningsfredag.

Alle episoder

 • Idaho Student Murders: Oppdatering

  Idaho Student Murders: Oppdatering

  Den pågående saken om de fire studentene fra Idaho University som ble drept i fjor høst får stadig nye oppdateringer. Den mistenkte; Bryan Kohberger sitter i varetekt og venter på at rettsaken skal starte i oktober. Nye detaljer og oppdateringer får du i denne ukens episode!
  Publisert fredag
  10 min
 • Alt vi vet om: Madeleine McCann

  Alt vi vet om: Madeleine McCann

  Madeleine McCann; en av de aller mest kjente true crime-sakene i verden. På ferie i Portugal med familien sin i 2007, og forsvinner sporløst fra hotellrommet. I 2023 tror politiet at de har funnet den/de skyldig(e), men hvem er det egentlig som står bak denne omfattende forsvinningen?
  Publisert 26. mai
  43 min
 • Hvem var “the Zodiac Killer”?

  Hvem var “the Zodiac Killer”?

  Drapsmannen vi aldri har klart å finne ut av, og som har resultert i amerikansk krimhistories desidert mest kjente uløste kriminalsak gjennom tidene. Hvem var egentlig Zodiac-morderen eller The Zodiac Killer, og hva var det som skjedde?
  Publisert 19. mai
  25 min
 • Forsvinningen av Maura Murray

  Forsvinningen av Maura Murray

  I denne ukens episode snakker jeg om forsvinningen av en ung jente, som forsvinner sporløst etter å ha havnet i en bilulykke i februar 2004 - kun noen dager etter at Facebook ble grunnlagt. Dette går for å være en av de første forsvinningssakene som involverte sosiale medier på en eller annen måte, og til dags dato stilles det en rekke spørsmål rundt hva som egentlig skjedde den dagen. Hvor er egentlig Maura Murray?
  Publisert 12. mai
  16 min
 • Martine-saken

  Martine-saken

  Martine Vik Magnussen, 23 år gammel fra Nesøya i Asker. I 2008 befinner hun seg i London som student. Det hun tror skal være en hyggelig kveld på byen, ender i det som skal være begynnelsen på et mareritt for henne selv og alle pårørende. Hva skjedde egentlig med Martine, denne mars-kvelden i 2008?
  Publisert 5. mai
  15 min
 • Sannheten om George Stinney Jr.

  Sannheten om George Stinney Jr.

  14 år gamle George Stinney jr. ble i 1944 henrettet for drap mange mener at han ikke begikk, på to jenter i 8-11 årsalderen. 70 år senere går politiet ut og sier at de tok feil, men hva bør straffen være for en slik handling?
  Publisert 28. april
  15 min
 • Alex Murdaugh - løgner, drap og penger

  Alex Murdaugh - løgner, drap og penger

  Alex Murdaugh - en advokat og eier av et veletablert advokatfirma, befinner seg plutselig i en rettssak hvor han er tiltalt for å ha drept både kona si og den ene sønnen sin. Etter hvert skulle flere hemmeligheter avdekkes, og frem i lyset kommer det et helt nett av løgner, hemmeligheter, drap og stjålne penger. Hva er egentlig sannheten om Murdaugh-familien?
  Publisert 21. april
  25 min
 • Sannheten om The Suitcase murder

  Sannheten om The Suitcase murder

  Et ektepar, som fra utsiden ser ut som et stjernepar. På innsiden av ekteskapet viser det seg å være en helt annen sannhet enn den som blir presentert til omverdenen. Plutselig en dag blir 3 kofferter funnet på stranden, med et innhold vi sjeldent hører maken til. Hva skjedde egentlig bak lukkede dører i ekteskapet, og hvem er det egentlig som er den skyldige?
  Publisert 14. april
  26 min
 • Hva skjedde med Tristyn Bailey?

  Hva skjedde med Tristyn Bailey?

  Saken om en 13 år gammel cheerleader som var godt likt av absolutt alle. Natt til morsdag i mai 2021 tilbringer hun tid sammen med en klassekamerat, Aiden Fucci. Denne natten skulle være begynnelsen på et reelt mareritt for begges familier, på to vidt forskjellige måter. Hva skjedde egentlig mellom Tristyn og Aiden denne mai-natten i 2021?
  Publisert 13. april
  20 min
 • PROMO: På innsiden av psychohoder

  PROMO: På innsiden av psychohoder

  Hva foregår egentlig inne i hodene til de sykeste drapsfolkene? Ser hjernen deres annerledes ut enn andres? Hvordan har de blitt så gærne? Her er en smakebit av den nye podkasten På innsiden av psychohoder - gratis på podplay.no.
  Publisert 11. april
  10 min