Podkast
PopKast - et musikkportrett

PopKast - et musikkportrett

Podplay
Tone-Lise Skagefoss møter kjente, kjære og fremadstormende artister for en åpen og ærlig prat om musikk.

Alle episoder

 • Dedikerte Kapteinen

  Dedikerte Kapteinen

  Kapteinen er en norsk Artist og produsent fra Stavanger. Han har over en million streams og har gitt ut to ep'er og et mixtape album siden 2019, og spiller flere instrumenter. Han skriver musikk inspirert av følelser, og har produsert for artister som Arif og Stig Brenner. Hør hans musikalske historie i denne ukens Popkast.
  Publisert 9. mars
  41 min
 • Råe Ruben

  Råe Ruben

  Artisten Ruben Markussen fra Harstad kom nesten rett fra gutterommet da han vant Spellemannpris for årets låt med «Lay by me« Han har nå rundet utrolige 430 millioner streams, og har samarbeidet med mange store artister som Emma Steinbakken, Alan Walker og Emile Hollow. I dag er han igjen aktuell med ny musikk. Bli bedre kjent med Ruben i denne ukens PopKast med Tone-Lise.
  Publisert 2. mars
  33 min
 • Gullstrupen Kurt Nilsen

  Gullstrupen Kurt Nilsen

  Kurt Nilsen feirer i år 20 år som artist. Det er 20 år siden Kurt Nilsen vant world Idol og fikk en pang start på karrieren. Han har til nå gitt ut åtte solo album, og fylt opp arenaer med julekonserter rundt om i Norge år etter år. Han har befestet seg som en av Norges store pop-yndlinger. I ukens Popkast ser vi tilbake på opp og nedturer gjennom årene, og ikke minst har vi blikket fremover. Han er i disse dager aktuell med helt ny musikk. Hør historien til Kurt Nilsen i ukens Popkast.
  Publisert 23. februar
  51 min
 • Suverene dePresno

  Suverene dePresno

  Artisten og låtskriveren Bjarte dePresno har på tross av sin unge alder allerede tre album bak seg. Han har vært medkomponist og samarbeidet med en drøss av artister. dePresno vokste opp i Bergen i en familie med stor raushet og varme for medmennesker. Hør depresno sin historie og musikalske liv i ukens PopKast.
  Publisert 2. desember 2022
  37 min
 • Dyktige Anna of the North

  Dyktige Anna of the North

  Anna of the North fra Gjøvik har fått en komet karriere her hjemme og ute i verden. Hun har allerede blitt en ettertraktet artist. Anna er nå klar med nytt album, og er turné klar med utsolgte hus i flere byer i Usa. Anna har en imponerende teft som låtskriver, og med sine pop perler har hun nå over 500 millioner streams på Spotify. I møte med Tone- Lise forteller hun åpenhjertig om seg selv og sine planer.
  Publisert 4. november 2022
  36 min
 • Imponerende Amanda Tenfjord

  Imponerende Amanda Tenfjord

  Artisten Amanda Tenfjord er halvt gresk og halvt Sunnmøring. Med sin store låtskriver teft og vakre stemme har hun fått et musikalsk uttrykk som setter spor. Etter at hun representerte Hellas i MGP har karrieren skutt fart. Nå er hun klar for Europa turné og i Popkast får dere høre hvor veien går framover.
  Publisert 21. oktober 2022
  33 min
 • Ordkunstneren OnklP

  Ordkunstneren OnklP

  38 år gamle Pål Tøien, kjent som OnklP, er en av Norges største rappere. I løpet av sin karriere har han blitt hyllet som en viktig stemme i samfunnet, vunnet en haug av priser for sin musikk og sine tekster. Han har også jobbet med et vidt spekter av norsk musikkbransje. I møte med Tone-Lise forteller han om sin lange karriere og hva han ville gjort annerledes i dag.
  Publisert 14. oktober 2022
  32 min
 • Flittige Jonathan Floyd

  Flittige Jonathan Floyd

  Jonathan Floyd har på kort tid bemerket seg som en dyktig låtskriver og artist. Han har store ambisjoner med sin musikk, og jobber målrettet mot sitt første album. P3 gullvinneren forteller i PopKast om hvilke artister som er hans store inspirasjonskilde, og om hvordan det hele startet.
  Publisert 23. september 2022
  26 min
 • Allsidige Maria Haukaas Mittet

  Allsidige Maria Haukaas Mittet

  Maria Haukaas Mittet fra Senja startet sin karriere som elleve åring, og ble stjerne i musikalen Annie. Med sin store stemmeprakt har hun har hatt en rik karriere som pop og musikal artist. Nå har hun vinklet seg inn på visepop genren og samarbeider tett med Lars Bremnes. I møte med Tone-Lise forteller hun om veien fram til i dag.
  Publisert 14. september 2022
  38 min
 • Popstjernen Christian Ingebrigtsen

  Popstjernen Christian Ingebrigtsen

  Christian Ingebrigtsen er en av norges mest suksessfulle internasjonale artister, og har virkelig fått kjenne popstjernelivet på kroppen som en del av gruppa A1. Han er en erfaren vokalist, komponist og multi-instrumentalist, og Ingebrigtsens musikkarriere startet allerede i 1997, samme år som han fikk plass på prestisjetunge Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts. I møte med Tone-Lise forteller han om hvordan hans lange reise med musikken har vært- og om hvor godt det føles å endelig bli anerkjent.
  Publisert 29. april 2022
  41 min